weetjes

Grote kansen op een baan

Snel aan het werk
Met een diploma in de richting van bouwen, wonen of interieur kun je snel aan het werk. Ook deze sector heeft namelijk, net als de Nederlandse bevolking, te maken met 'vergrijzing' . Dat betekent dat er veel werknemers zijn die binnenkort vanwege hun leeftijd zullen stoppen. Daardoor zijn er veel mensen nodig. 

In vrijwel alle beroepen zijn deze extra mensen nodig. Maar helemaal in de UT-functies: Uitvoerders en Technisch personeel. Dit zijn beroepen zoals uitvoerder, projectleider, kopersbegeleider, calculator en werkvoorbereider. Hier heb je minimaal een MBO-4 opleiding voor nodig.

Loopbaanmogelijkheden in de bouwen, wonen en interieur beter dan elders ! 
Veel jongeren kiezen voor werken in bouwen, wonen of interieur. Als jongere heb je goede mogelijkheden om naar andere en hogere functies door te groeien. Degenen die in deze sector werken zijn dan ook heel positief over hun loopbaanmogelijkheden.

Ruimte om werk zelf in te delen
Het is erg prettig om de ruimte te hebben om zelf je werk in te delen. Zo kun je, natuurlijk in overleg, zelf de volgorde en onderbrekingen in het werk bepalen. Ook is er genoeg ruimte om zelf oplossingen te bedenken. Sterker nog: dit wordt zelfs van je verwacht. Er wordt daarom niet alleen een beroep gedaan op wat je weet en kunt, maar ook op je creativiteit.