weetjes

Vooroordelen

Hieronder staan dikke vooroordelen. Lees hoe het werkelijk zit ....

WERKEN IN BOUWEN, WONEN EN INTERIEUR IS WERKEN IN DE MODDER

Bij bouwen, wonen en interieur zijn veel beroepen mogelijk. Niet alleen "buiten" op de bouwplaats, maar ook "binnen" op kantoor, zoals werkvoorbereider, projectleider, etc. Het is dus maar net wat je wilt. Bovendien is door alle technische ontwikkelingen van werken in de "modder" nog nauwelijks sprake.

BOUWEN, WONEN EN INTERIEUR BETAALT SLECHT

Niets is minder waar. Kijk hiernaast bij 'wat verdien je' voor meer informatie over salaris

BOUWEN, WONEN EN INTERIEUR IS EEN CONSERVATIEVE BEDRIJFSTAK

Wat betreft techniek, organisatie en uitvoering is de sector juist zeer innovatief. In bouwen, wonen en interieur werken nog veel mannen, maar ook daar komt verandering in. Steeds meer vrouwen kiezen er ook voor.

BOUWEN, WONEN OF INTERIEUR IS NIKS VOOR MIJ

Dat zou kunnen, maar misschien weet je niet wat er allemaal mogelijk is. Praktische, creatieve, leidinggevende beroepen. Binnen en / of buiten werken, ook als timmerman. Adviseren of uitvoeren. Financieel, plannen, organisatie, inkoop, en nog veel meer. Kijk onder beroepen wat er allemaal mogelijk is; we kennen zoveel verschillende beroepen. Wij dagen je uit om nadat je gekeken hebt nog steeds te zeggen dat het niets voor jou is!

BOUWEN, WONEN EN INTERIEUR IS SAAI

Integendeel, geen dag is gelijk. Je moet creatief zijn en zelf oplossingen kunnen bedenken.

Al wat vooroordelen weggenomen? Kijk voor meer redenen om voor bouwen, wonen en interieur te kiezen bij de andere weetjes.