nieuws

Webshop online

Webshop online

17 juni 2017

De webshop voor het bestellen van leermiddelen van het Platform is online. De webshop vervangt het bestelformulier dat tot nu toe gebruikt werd.

U vindt de webshop op de site van het Platform onder Leermiddelen > Bestellen leermiddelen. Allereerst wordt om een inlogaccount gevraagd. Scholen gebruiken hun account voor de e-learning portal. Anderen kunnen een account aanvragen bij het secretariaat van het Platform.

TIP! Heeft u een centrale bestelafdeling binnen uw school en bestelt u niet zelf, maak dan voor die afdeling een docentenaccount in uw schoolomgeving aan!

Na inloggen vul u op de eerste pagina uw bestelling in en op de volgende pagina uw gegevens. Op de derde en laatste pagina staat een overzicht van uw bestelling en kunt u deze plaatsen.

Daarna wordt automatisch een factuur (met overzicht van uw bestelling) verstuurd aan het opgegeven mailadres en aan het opgegeven factuur mailadres (als afwijkend). De licenties worden direct in BWInet gezet. De order voor de praktijkopdrachten wordt bij de drukker geplaatst en in de tijdens de bestelling opgegeven week verzonden.

Wilt u eerst meer informatie over de leermiddelen, bestellen, zichtexemplaren of vragen over de afhandeling van bestellingen? Neem dan contact op met de supportdesk van het Platform.