Bestellen

Bestelformulier

Vul onderstaand formulier in voor uw bestellingen. Houdt u rekening met een levertijd van 2 weken. Per bestelling wordt een vaste prijs van € 15,- voor handling en administratiekosten in rekening gebracht.

Je leert het op het vmbo - voorlichtingsbrochure

Voorlichtingsbrochure met in het eerste deel informatie over leerwegen, sectoren en profielvakken in het vmbo (10 pagina's) en in het tweede deel informatie over het profielvak Bouwen, Wonen en Interieur (10 pagina's). Geschikt voor leerlingen en ouders. Het boekje 'Jouw carrière' sluit hier op aan.

-

Jouw Carrière - brochure met voorbeeldberoepen

Voorlichtingsbrochure over carrièremogelijkheden met het profiel BWI. De voorbeeldberoepen in dit boekje zijn ingedeeld op basis van interesses (Creatief, Vakspecialist, Carrière en Teamspeler) en verdeeld over BB - KB/GL/TL en de verschillende BWI sectoren. Sluit aan op 'Je leert het op het vmbo' die de weg OP het vmbo laat zien.

-

Jouw Carrière - poster

Poster bij het boekje Jouw Carrière. Om op te hangen in de school.

-

Set uitdeelkaarten bij BWI ballon

Set van 4 verschillende kaarten bij de BWI-ballon om uit te delen op open dagen. De set kaarten bestaat uit 100 kaarten in 4 varianten (4 x 25 kaarten). Elke kaart bestaat uit twee delen, gescheiden door een afscheurrand. ALLEEN BRUIKBAAR IN COMBINATIE MET DE BWI BALLON!

-

Game: voorlichtingsgame open dagen

Game met 4 korte activiteiten tbv voorlichting op open dagen. Gratis beschikbaar in de e-learning portal (log in als schoolbeheerder op www.vmbo-bwi.nl/e-learning > schoolbeheer > downloads). Aanvullend kan de brochure 'Je leert het op het vmbo' uitgedeeld worden. Niet leden kunnen de game krijgen door een bericht te sturen aan het Platform onder de button 'contact'.

-

Infra: film

Voorlichtingsfilm over infra, gericht op vmbo leerlingen

-

Infra: poster ondergronds

Poster met een jongere aan het werk in ondergrondse Infra werkzaamheden. 

-

E-learning portal: docentenhandleiding

Docentenhandleiding bij de digitale webgebaseerde e-learning portal van het Platform

€ 25,00

PSO set techniekkaarten

Losse set met 100 PSO techniekkaarten.

€ 25,00

Basisveiligheid vmbo: cursus

Interactieve individuele digitale cursus over veiligheid als voorbereiding op stage, met certificaat via toetsenbank. Gratis voor lidscholen beschikbaar als internetversie onder de e-Learning portal. Geen lid? Stuur voor informatie een mail aan het Platform onder de button 'contact'.

-

Basisveiligheid vmbo: antwoordenblad sleepvragen

Antwoordenblad voor de sleepvragen van het leermiddel Basisveiligheid (digitaal bestand 3 pagina's). Gratis voor lidscholen beschikbaar als download onder 'beheer' in de e-Learning portal. Geen lid? Stuur voor informatie een mail aan het Platform onder de button 'contact'.

-

Puzzelkubus

Houten puzzelkubus (4 x 4 x 4 cm), incl. handleiding in katoenen zakje. Max bestelaantal 40 stuks

-

Waterpasje

Waterpasje aan sleutelhanger met logo Bouwen, Wonen en Interieur. Max bestelaantal 50 stuks

-

Pen Bouwen, Wonen en Interieur

Pen met logo Bouwen, Wonen en Interieur. Max bestelaantal 50 stuks

-

Vulpotlood

Vulpotlood met logo en URL Bouwen, Wonen en Interieur. Max bestelaantal 50 stuks.

-

Gadgets van de branche

Gadgets van branches waar het Platform mee samenwerkt:
- Gadgets Bouwend Nederland (tegen kostprijs)
- Promotiepakket Meubelmaken (aantallen in overleg)

-

Brochure Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur

Brochure met de diensten en producten van het Platform.

-

Veiligheid in Praktijklokalen

Controlelijsten, instructiekaarten en achtergrondinformatie voor veilig werken in de lokalen van het profiel BWI. Deze informatie vindt u op veiligepraktijklokalen.nl/bwi.

-

Aan de slag met Facebook en Twitter

In deze praktische brochure wordt aan de beginner uitgelegd hoe aan de slag te gaan met Facebook en Twitter

-

Stickers BWI 7 x 10 cm

Kleine stickers van 7 x 10 cm met logo en URL BWI. Bijvoorbeeld voor op werkstukken of uit te delen. Besteleenheid: setje van 50 stickers (als u een 1 invult krijgt u dus 1 setje van 50 stickers)

-

Wat moet en mag: PTA

De brochure 'Wat moet en wat mag? Het Programma van Toetsing en afsluiting (PTA)' is uitgegeven door het project Nieuw vmbo. De brochure gaat in op wettelijke eisen rond PTA en bevat voorbeelden. De brochure is in hogere oplages te bestellen via nieuwvmbo.nl, maar als service tijdelijk ook via het Platform (max. 2 exemplaren).

-

Sticker BWI 30 x 60 cm

Transparante sticker van 60 cm breed, 30 cm hoog met het kleurrijke logo van Bouwen, Wonen en Interieur. Geef uw lokaal een hedendaagse uitstraling met dit logo. Deze sticker wordt vaak op de deur of raam van het lokaal geplakt.

-

Leerwerkhuis

Uitgebreide box met producten die docenten ondersteunt bij gehele of gedeeltelijke invoering van het Leerwerkhuis (product is ontwikkeld in 2007).

€ 75,00

Overige producten

Indien u alleen producten wilt bestellen die niet hierboven vermeld staan, zet dan een 1 bij dit item en vul het opmerkingen veld op de volgende pagina in.

-

Is alles hierboven correct ingevuld? Klik dan op onderstaande knop.