Bestellen

Bestelformulier

Vul onderstaand formulier in voor uw bestellingen. Houdt u rekening met een levertijd van 2 weken. Per bestelling wordt een vaste prijs van € 15,- voor handling en administratiekosten in rekening gebracht.

Je leert het op het vmbo - voorlichtingsbrochure

Voorlichtingsbrochure over het vmbo zelf. In het eerste deel informatie over leerwegen, sectoren en profielvakken en in het tweede deel over het profielvak en de afdeling BWI. Geschikt voor open dagen voor leerlingen en ouders.

Max bestelaantal 50 stuks.

-

Je maakt het met BWI - voorlichtingsbrochure

NIEUW! 3e oplage. Voorlichtingsbrochure over de BWI sector in de vorm van een Glossy. Luchtige informatie met interviews met vakmensen, ex-leerlingen, een breed scala aan BWI beroepen en allerlei tips. Geschikt voor open dagen voor leerlingen en ouders.

Standaard max. bestelaantal: 50 stuks.

-

Set uitdeelkaarten bij BWI ballon

Set van 4 verschillende kaarten bij de BWI-ballon om uit te delen op open dagen. De set kaarten bestaat uit 100 kaarten in 4 varianten (4 x 25 kaarten) op A5 formaat. Elke kaart bestaat uit twee delen, gescheiden door een afscheurrand. ALLEEN BRUIKBAAR IN COMBINATIE MET DE BWI BALLON!

Max bestelaantal 1 set van 100 kaarten (4 x 25 kaarten).

-

Game: voorlichtingsgame open dagen

Game met 4 korte activiteiten tbv voorlichting op open dagen. Gratis beschikbaar in de e-learning portal (log in als schoolbeheerder op www.vmbo-bwi.nl/e-learning > schoolbeheer > downloads). Aanvullend kan de brochure 'Je leert het op het vmbo' uitgedeeld worden.

-

Infra: film

Voorlichtingsfilm over infra, gericht op vmbo leerlingen

-

Handelingen posters (4 verschillende)

Set van vier A2 (42 x 54 cm) posters (1 per profielmodule) met ongeveer 16 handelingen uitgelegd in tekeningen. De posters worden verzonden in een koker.

 

€ 10,00

E-learning portal: docentenhandleiding

Docentenhandleiding bij de digitale webgebaseerde e-learning portal van het Platform

€ 25,00

PSO set techniekkaarten

Losse set met 100 PSO techniekkaarten.

€ 25,00

Basisveiligheid vmbo: cursus

Interactieve individuele digitale cursus over veiligheid als voorbereiding op stage, met certificaat via toetsenbank. Gratis voor lidscholen beschikbaar als internetversie onder de e-Learning portal. Geen lid? Stuur voor informatie een mail aan het Platform onder de button 'contact'.

-

Basisveiligheid vmbo: antwoordenblad sleepvragen

Antwoordenblad voor de sleepvragen van het leermiddel Basisveiligheid (digitaal bestand 3 pagina's). Gratis voor lidscholen beschikbaar als download onder 'beheer' in de e-Learning portal. Geen lid? Stuur voor informatie een mail aan het Platform onder de button 'contact'.

-

Markeerstift driehoek

Markeerstift in de vorm van een driehoek met in elke hoek een andere kleur: roze, oranje en groen.

Max bestelaantal 40 stuks

-

Waterpasje

Waterpasje aan sleutelhanger met logo Bouwen, Wonen en Interieur.

Max bestelaantal 50 stuks

-

Pen Bouwen, Wonen en Interieur

Pen met logo Bouwen, Wonen en Interieur.

Max bestelaantal 50 stuks

-

Vulpotlood

Vulpotlood met logo en URL Bouwen, Wonen en Interieur.

Max bestelaantal 50 stuks.

-

Gadgets van de meubelbranche

Gadgets van de Meubelbranche kunt u niet hier bestellen, maar bij het Expertisecentrum Meubel (ECM). Klik op de link hieronder voor een mail aan de contactpersoon van ECM.

-

Brochure Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur

Brochure met de diensten en producten van het Platform.

Max bestelaantal 2 stuks.

-

Veiligheid in Praktijklokalen

Controlelijsten, instructiekaarten en achtergrondinformatie voor veilig werken in de lokalen van het profiel BWI. Deze informatie vindt u op veiligepraktijklokalen.nl/bwi.

-

Aan de slag met Facebook en Twitter

In deze praktische brochure wordt aan de beginner uitgelegd hoe aan de slag te gaan met Facebook en Twitter.

Max bestelaantal 3 stuks.

-

Accugereedschap waarschuwingkaartje (Festool)

Past voorin de Festool systener. Hard kunststof met reliëfdruk. Max. bestelaantal: 4. Vermeld bij opmerkingen als u er meer nodig heeft.

-

Stickers BWI 7 x 10 cm

Kleine stickers van 7 x 10 cm met logo en URL BWI. Bijvoorbeeld voor op werkstukken of uit te delen. Besteleenheid: setje van 50 stickers (als u een 1 invult krijgt u dus 1 setje van 50 stickers)

Max bestelaantal 2 (setjes van 50 stuks).

-

Veilig werken en verantwoord toezicht

Uitgave over veilig en verantwoord werken in de praktijklokalen. Richtlijn voor docenten en directies om in gesprek te gaan.

€ 12,50

Sticker BWI 30 x 60 cm

Transparante sticker van 60 cm breed, 30 cm hoog met het kleurrijke logo van Bouwen, Wonen en Interieur. Geef uw lokaal een hedendaagse uitstraling met dit logo. Deze sticker wordt vaak op de deur of raam van het lokaal geplakt.

Max bestelaantal 2 stuks.

-

Leerwerkhuis

Uitgebreide box met producten die docenten ondersteunt bij gehele of gedeeltelijke invoering van het Leerwerkhuis (product is ontwikkeld in 2007).

€ 75,00

Overige producten

Indien u alleen producten wilt bestellen die niet hierboven vermeld staan, zet dan een 1 bij dit item en vul het opmerkingen veld op de volgende pagina in.

-

Is alles hierboven correct ingevuld? Klik dan op onderstaande knop.