nieuws

Tegelzetten stage en materialen

Tegelzetten stage en materialen

30 september 2019

Sommige VMBO scholen geven aan dat het moeilijk is om stageplekken te vinden voor de leerlingen. Bovatin, de branche voor Tegelzetbedrijven, wil hier graag in bemiddelen. Ook kunnen ze voorzien in materialen als u Tegelzetten aan (gaat) bieden aan uw leerlingen.

Stageplekken
De regionale tegelzetbedrijven willen graag wat aan een mogelijk tekort aan stageplekken doen. Hun aanbod om stageplekken aan te bieden brengen we graag onder uw aandacht. U kunt een vraag voor een stage mailen aan Bovatin.

Scholen die het keuzevak Tegelzetten aan gaan bieden, kunnen bij de branche organisatie Bovatin een startpakket aanvragen. Ook kan de Bovatin bemiddelen bij het leveren van lijm en tegels.

Het startpakket bestaat uit de volgende materialen:

  • Emmer voor lijm in te mixen
  • Tegeltroffel
  • Inwasbordje
  • Tegelspons
  • Tegeltang
  • Lijmkam

Tegels en tegelsnijplank
Naast het startpakket kan Bovatin bemiddelen in het leveren van tegels, bijvoorbeeld geleverd worden via de dichtstbijzijnde vestiging van Bouwmensen. En hebben ze gegevens van een leverancier die een tegelsnijplank tegen een speciale prijs aan scholen levert. 

Bent u van plan Tegelzetten aan te gaan bieden of wilt u hier meer van weten, neem dan contact op met de Bovatin, te bereiken op technischadvies@BOVATIN.nl.

Lijm en inwasmaterialen
Bovatin heeft ook een afspraak gemaakt met Omnicol, de enige leverancier die deze lijm produceert. Zij zijn bereid om zakken met lijm ook in kleine hoeveelheden te verzenden. Dit kan desgewenst aangevuld worden met inwasmateriaal ed. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u contact opnemen met met Jan Kruisselbrink van Omniconl op jkr@omnicol.eu.