nieuws

Presentatie Regiobijeenkomst voorjaar 2019

Presentatie Regiobijeenkomst voorjaar 2019

21 maart 2019

In februari en maart vonden de regiobijeenkomsten voorjaar 2019 plaats. 160 docenten van ruim 100 scholen waren aanwezig en hebben de presentaties over schoolexaminering / PTA, meubelstofferen en de rondleiding door een meubelbedrijf bijgewoond.

Jan van Hilten, die de presentatie over schoolexaminering en PTA gaf, had de docenten gevraagd hun PTA mee te nemen. Zijn presentatie zorgde ervoor dat er nog eens kritisch naar het eigen PTA gekeken wordt. Als vervolg / verdieping biedt bijscholingvmbo een aantal gesubsidieerde trainingen over PTA en schoolexaminering (waaronder PTA in één dag) aan. U vindt deze trainingen op bijscholingvmbo.nl > schoolexaminering. De trainingen kunnen ook in-company aangeboden worden tegen dezelfde prijs. Neem daarvoor contact op met helpdesk@bijscholingvmbo.nl.

Graag dankt het Platform vmbo BWI het project bijscholingvmbo voor het mogelijk maken van deze presentatie.

Andere onderdelen van het programma waren een presentatie over meubelstofferen, rondleiding door het bedrijf en mededelingen. De beschikbare presentaties vindt u op deze site onder overige diensten > presentaties en downloads.