nieuws

PTA, wat moet en wat mag?

PTA, wat moet en wat mag?

13 november 2019

Wat moet en wat mag? Het programma van toetsing en afsluiting in het vmbo.

Het PTA staat volop in de belangstelling. Bij de projectleiding van nieuwvmbo komen daar regelmatig vragen over binnen. Die vragen worden beantwoord in het boekje: ‘Wat moet en wat mag? Het programma van toetsing en afsluiting in het vmbo’. Het is bedoeld voor het vmbo, voor zowel de beroepsgerichte als de algemene vakken, maar ook bruikbaar voor havo en vwo. Het boekje is geschreven op basis van de regels die gelden voor het PTA en de actuele examenprogramma’s. Naast veel informatie bevat het boekje PTA-voorbeelden die voldoen aan de voorschriften.

Digitaal en op papier beschikbaar
Deze handreiking is digitaal én op papier beschikbaar. De digitale versie mag u natuurlijk voor gebruik in de eigen school printen, vermenigvuldigen en/of doorsturen aan collega’s. Wilt u liever de papieren versie ontvangen, stuur dan een mail naar info@platformsvmbo.nl met vermelding van uw naam en adres en het aantal boekjes dat u wilt ontvangen. Voor elke verzending wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Bij de zending wordt een rekening toegevoegd.

Download de publicatie

Ondersteuning
Wilt u ondersteuning bij het op orde krijgen van het toetsbeleid in uw school of de ontwikkeling van PTA’s? Kijk dan op www.bijscholingvmbo/schoolexaminering.