nieuws

Training Extended Reality in BWI

Training Extended Reality in BWI

18 november 2019

Verschillende vmbo scholen gaan in het kader van Sterk Techniekonderwijs over tot gebruik van VR, AR of de Hololens. Maar dan het toepassen in het onderwijs . . . .  Het profiel BWI van bijscholingvmbo heeft Ewout Warringa, dé pionier op dit gebied, bereid gevonden een eendaagse training te geven. Ook deze training wordt met 80% subsidie aangeboden.

Al eens gehoord van Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) of de HoloLens (MR)? En wilt u deze technologie ook graag gebruiken binnen uw profiel- en keuzedelen maar weet u nog niet hoe? Dan is de cursus 'Extended Reality in BWI' echt iets voor u.

In deze eendaagse training leert u hoe VR en de Hololens te gebruiken. Ewout Warringa (Vechtdal College) past deze technieken al een aantal jaren toe binnen vmbo BWI. Hij leert u in een kleine groep van maximaal 10 cursisten hoe u dat ook kunt doen! Met een paar eenvoudige klikken kunnen 3D modellen vanuit SketchUp zichtbaar gemaakt worden in AR, VR of de HoloLens.

  • In de ochtend krijgt u inzicht in de verschillen van AR, VR en MR, krijgt u inzicht waar bedrijven in de BWI sector op dit gebied mee bezig zijn en mag u deze technologie zelf ervaren.
  • In de middag gaat u een eigen 3D SketchUp model bestuderen met deze technologie.

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een aantal handvatten om deze de volgende dag meteen toe te kunnen passen in de profiel- en keuzedelen van de BWI.

Meld u aan op bijscholingvmbo > Extended Reality in BWI.