nieuws

Afbouwprofs Voorlichtingscampagne

Afbouwprofs Voorlichtingscampagne

25 november 2020

Afbouwprofs informeert jongeren over de opleidingsmogelijkheden in de afbouw. In korte video’s vertellen jongeren over hun opleiding vloerenlegger, stukadoor, natuursteenbewerker of plafond- en wandmonteur.

Veel jongeren, maar ook hun ouders, zijn helaas onbekend met de beroepen in de afbouw. Toch zijn dit dé vakmensen die zorgen voor de afwerking van woningen en bedrijfspanden, zowel nieuwbouw als renovatie. Afbouwprofs maken er iets moois van, zijn verzekerd van werk en hebben een uitstekend inkomen.

Op afbouwprofs.nl kunnen leerlingen terecht voor meer informatie. Ze kunnen deelnemen aan open dagen, een meeloopdag of een kennismakingsgesprek regelen.

Meer informatie: kijk op afbouwprofs.nl

De sector afbouw heeft een lange traditie met het opleiden van vakmensen in goede samenwerking met het vmbo en mbo. Via de combinatie van werken en leren worden jongeren opgeleid tot stukadoor, vloerenlegger, natuursteenbewerker en/of plafond- en wandmonteur. Doorgroei is mogelijk naar bedrijfsleider, ondernemer of docent.

Mensen in de afbouwsector kenmerken zich door specialistisch vakmanschap, professionaliteit en vaktrots; kortom echte Afbouwprofs hebben de toekomst.