nieuws

Vacature docent BWI Middelharnis

Vacature docent BWI Middelharnis

25 maart 2021

In Middelharnis is een prachtig nieuw schoolgebouw ingericht met hypermoderne machines: de Beroepscampus. In het BWI-lokaal staan onder andere een lasersnijder en CNC-machine die de vmbo jongens en meisjes leren bedienen en waarmee uitdagende, leuke praktijkopdrachten worden gemaakt.

Deze nieuwe beroepscampus Middelharnis zoekt een full-time docent vmbo BWI.

Ook beroepsbeoefenaars die bereid zijn een bevoegdheid te halen worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.  

Vanaf januari wordt op de nieuwe Beroepscampus een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardig beroepsgericht onderwijs verzorgd. Dit onderwijs komt tot stand door intensieve samenwerking tussen RGO, CSG Prins Maurits, Albeda, Lentiz, Bouwmensen Zuid-West, TCR, regionale ondernemers en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Bouwen, wonen & interieur (BWI) trekt ieder schooljaar tussen de 20 en 30 examenleerlingen. Naast de 4 (verplichte) profielvakken kunnen de BWI-leerlingen een keuze maken uit 10 keuzeonderdelen zodat er voor iedere leerling maatwerk ontstaat dat past bij zijn of haar interesse en vaardigheden.

In de klassen 1 en 2 wordt er les gegeven in alle (8) profielen. Deze ppo-lessen (praktische profieloriëntatie) zijn bedoeld om de leerlingen in de onderbouw te laten ervaren welk profiel hen het meest aanspreekt.

Naast het geven van de lessen BWI, neemt u deel aan de sectie- en teamvergaderingen en begeleidt u leerlingen als mentor. Belangrijk is dat u een groot hart voor leerlingen heeft en plezier heeft in de omgang met leerlingen. U begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met u opbouwen.

Volledige vacaturetekst >>

P.S. in de vacature wordt als sollicitatiedatum 1 april genoemd. Na afstemming met de teamleider kunt u reageren tot 1 mei, maar we adviseren u bij sollicitatie na 1 april even contact met hem op te nemen (gegevens: zie vacaturetekst).