nieuws

Vacature Lek en Linge Culemborg

Vacature Lek en Linge Culemborg

3 april 2023

De afdeling BWI van het Lek en Linge in Culemborg zoekt in verband met de groei van de afdeling per 1 augustus 2023 een docent Bouwen, Wonen en Interieur voor 0.5 - 0,6 fte (9 - 11 lesuren).

Ben jij technisch bekwaam, een enthousiaste teamspeler en bereid om te leren? Dan is deze baan misschien iets voor jou! Ook kandidaten die nog niet (volledig) bevoegd zijn - studentdocenten of zij-instromers - of die interesse hebben om docent te worden, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

De lessen worden gegeven op de vmbo-locatie van de school, in goed geoutilleerde lokalen. Naast praktijk- en theorielessen aan de bovenbouw geef je ook projectlessen (PSO-praktische sectororiëntatie) aan de onderbouw.

Over het profiel geeft de school aan:

  • Lek en Linge is een openbare schoolgemeenschap en staat bekend als een ondernemende school met een innovatief profiel en een warm pedagogisch klimaat.
  • Lek en Linge heeft de ambitie om bovengemiddeld goed onderwijs te geven aan haar leerlingen en heeft medewerkers die die ambitie dag in dag uit realiseren.

De afdeling BWI laat weten: studerend, interesse, affiniteit. Liefst jonger, maar onze leeftijd ook altijd prima natuurlijk. Studentdocenten of zij-instromers nodigen wij dan ook van harte uit om te reageren. 

Neem voor meer informatie over de vacature en de afdeling contact op met Frank van Meurs van de afdeling BWI op Meu@lekenlinge.nl of 0345-512833.

Meer informatie over de school en solliciteren »