nieuws

Nabestellen PM4 nieuwe opdrachten

Nabestellen PM4 nieuwe opdrachten

19 oktober 2021

Het Platform vmbo BWI past haar leermiddelen regelmatig aan op basis van veranderende exameneisen en onderzoek onder docenten. Na de zomer zijn een aantal opdrachten uit profielmodule 4 (Design en Decoratie) vervangen. Het betreft opdracht 4, 5 en 6. Als u deze opdrachten dit schooljaar voor uw leerlingen wilt gebruiken, kunt u de nieuwe opdrachten (bijna) kosteloos nabestellen.

Profielmodule 4 (Design en decoratie)

De vetgedrukte opdrachten zijn vervangen. 

  2020 2021
PO1 Kijk op je toekomst Kijk op je toekomst
PO2 Stijl je eigen meubel Stijl je eigen meube
PO3 Hot & cold drinks Hot & cold drinks (nieuwe maten op tekening, zit al in leerlingmap) 
PO4 Opbergen in stijl Maak een multibox
PO5 Kubustafel Creatief schilderij (oefenen decoratietechnieken)
PO6 Display Decoreer je eigen multibox

Als u op de Landelijke dag BWI in het Spoorwegmuseum geweest bent, heeft u een map ontvangen met de nieuwe opdrachten. Daar zitten ook bovenstaande nieuwe opdrachten voor profielmodule 4 in.

Voor uw leerlingen
De tekening van PO3 (Hot & cold drinks) zit al in het lesmateriaal dat u voor dit schooljaar ontvangen heeft. Als u de nieuwe opdrachten 4,5 en 6 dit schooljaar voor de leerlingen wilt gebruiken, kunt u deze tijdelijk tot 15 december kosteloos nabestellen tot het maximum waarvoor u module 4 (of de set profielmodulen) voor uw leerlingen besteld heeft. U betaalt alleen de verzendkosten.

Ga om te bestellen naar de webshop voor de leermiddelen en dan naar 'Map los'. U vindt daar 'M04-BB PO4-5-6 NIEUW' (BB versie) en M04-KB PO4-5-6 NIEUW (KB versie). U kunt deze tot 15 december kosteloos nabestellen tegen verzendkosten. Bestelt u gelijk andere leermiddelen (bijvoorbeeld het docentexemplaar voor het keuzevak Circulair en duurzaam bouwen), dan betaalt u natuurlijk maar 1x verzendkosten.

OPMERKING: Moet u voor leerlingen de complete profielmodule 4 (zowel los als in de profielmodule set) nog bestellen, dan worden daarbij tot de zomer van 2022 zowel de oude als de nieuwe praktijkopdrachten geleverd.