nieuws

Vacature Thamen Uithoorn

Vacature Thamen Uithoorn

13 april 2022

De vrij nieuwe BWI afdeling van Vakcollege Thamen is voor schooljaar 2022-2023 op zoek naar een bevlogen docent techniek / BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) voor 0,8- 1,0 FTE (20-24 lessen). Als docent techniek verzorg je lessen aan klas 1 en 2 en als docent BWI verzorg je lessen aan klas 3 en 4.

De vacature bestaat voor een deel uit de vervanging van zwangerschapsverlof van 1 augustus tot 31 december. Van januari 2023 blijft er een vacature over van 0,2 fte ouderschapsverlofvervanging en 0,2 fte reguliere uren. Deze vacature is te combineren met de vacature Techniek algemeen waardoor er een optie bestaat voor een full-time functie.

Laura Scheltes van Thamen: 'Thamen heeft dit schooljaar voor het eerst het vak BWI aangeboden aan 6 leerlingen (3e klas). Na een wat stroeve start i.v.m. het ontbreken van o.a. gereedschappen en machines is de draai nu redelijk gevonden om BWI op een prettige manier te kunnen aanbieden. Voor volgend schooljaar hebben zich 16 nieuwe 3e klas leerlingen aangemeld.

Ik ga volgend schooljaar tot de kerstvakantie met zwangerschapsverlof en werkt daarna 0.2 fte minder. Mijn collega gaat dan met pensioen. Wij zijn dus op zoek naar een extra docent die het vak BWI kan geven en eventueel techniek in de onderbouw wil doen.'

Functie-eisen

  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid (docent BWI) of bereid deze te halen.
  • je bent innovatief is en ziet nieuwe uitdagingen als een kans. De vakgroep BWI is in ontwikkeling.
  • Een proactieve houding is zeer gewenst.  Bij deze ontwikkeling zal je samenwerken met een ervaren collega die de verantwoordelijkheid voor de opbouw van BWI graag wil delen met een collega met nieuwe inzichten. Dat maakt dat er, binnen gegeven kaders, ruimte is voor het inbrengen van je eigen ideeën, creativiteit en ontwikkeling. In combinatie met de lessen techniek aan de onderbouw maakt dat je, mede met je andere collega’s, goed kan zorgen voor een doorlopende leerlijn van onderbouw naar bovenbouw.
  • Van de docenten wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Betrokkenheid en samenwerken zijn hierbij belangrijke voorwaarden.

Sta je achter de visie “Leren door doen”, ben je pro-actief, zie je het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zich snel ontwikkelende vakgroep en wil je meer dan alleen “de lessen draaien” dan ziet Thamen je sollicitatie graag tegemoet.

Ingangsdatum: 1 augustus 2022 

Meer informatie: Klik hier voor meer informatie over de functie