nieuws

Leveringen nieuwe schooljaar 2022-2023

Leveringen nieuwe schooljaar 2022-2023

17 mei 2022

In dit artikel leest u hoe de levering van bestellingen voor het nieuwe schooljaar in zijn werk gaat. De kern is: bestellingen tot 1 juni worden normaal uitgeleverd. Alle bestellingen vanaf 1 juni worden in de laatste week van uw zomervakantie uitgeleverd. Daarin zijn de vernieuwde opdrachten en tekeningen opgenomen.

Bestellingen die geplaatst worden vanaf 1 juni worden geleverd in de laatste week van uw zomervakantie. Wilt u een latere week (bijvoorbeeld de eerste schoolweek), geef dat dan bij de bestelling op.

De wijziging in het leverproces is alleen in de zomer van toepassing. Dit heeft te maken met de update van een aantal praktijkopdrachten in de vier profielmodulen (M01- M04), in K16 (en eventueel K19). Deze opdrachten zijn geüpdatet om weer volledig aan te sluiten op de syllabus en op uw wensen uit het onderzoek. In de levering voor het nieuwe schooljaar zitten de vernieuwde opdrachten en deels nieuwe tekeningen. 

Heeft u dit schooljaar nog leermiddelen nodig? Neem dan even contact op met de supportdesk. Zij kunnen uw bestelling handmatig doorzetten.

Als uw bestelling bij de transporteur afgeleverd is, krijgt u een track en trace code op het tijdens de bestelling opgegeven mailadres. Daarmee kunt u de levering van uw bestelling volgen.

Heeft u vragen over leveringen, leverweek of een andere vraag over de leermiddelen? Neem dan contact op met de supportdesk op platform@vmbo-bwi.nl of 088 0808 838. Zij beantwoorden graag al uw vragen.