nieuws

Vacature RGO Beroepscampus Middelharnis

Vacature RGO Beroepscampus Middelharnis

12 mei 2023

RGO Beroepscampus Middelharnis is voor komend schooljaar voor de afdeling BWI op zoek naar een docent.

Als docent BWI verzorg je lessen aan leerlingen in een prachtig nieuw schoolgebouw uitgerust met hypermoderne machines en materialen: de Beroepscampus. Leerlingen leren niet alleen uit de boeken, maar doen vooral ervaring op in de praktijklokalen waar uitdagende, leuke praktijkopdrachten worden gemaakt.

Naast het geven van de lessen neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen en begeleid je leerlingen als mentor. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier in de omgang met hen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. 

RGO Beroepscampus Middelharnis biedt:

  • De ingangsdatum is 1 augustus 2023. De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO. 
  • Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of gevorderd student. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren. Er zijn mogelijkheden om in een (verkort) deeltijdtraject de tweedegraads lesbevoegdheid te behalen.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. De reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 
  • In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 

Meer informatie
Meer informatie kun je vinden via Beroepscampus vmbo en via RGO Beroepscampus.