nieuws

Vacature Gemini College Ridderkerk

Vacature Gemini College Ridderkerk

15 mei 2023

Het Gemini College in Ridderkerk is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Techniek voor 0,8 FTE.

De huidige docent gaat per 1 januari van zijn pensioen genieten en we zijn nu reeds op zoek naar een geschikte kandidaat. Leerlingen kiezen al in de brugklas bewust voor het profiel Techniek en halverwege de 2e klas maken zij de keuze voor de richting PIE of BWI.

Het Gemini College werkt met een Flexrooster waarbij de docent 3 à 4 vaklessen van 80 minuten per dag lesgeeft. Daar omheen zijn er flexuren voor leerlingen en dit biedt de leerling veel begeleiding en ondersteuning. Hierdoor is het mogelijk voor leerlingen om meer begeleiding op maat te krijgen en zorgen we ervoor dat leerlingen hulp krijgen bij het behalen van het gewenste niveau.

Meer informatie »

Tip van het Platform: in de vacaturetekst staan 1 juni als sluitingsdatum. Mocht u na deze datum interesse hebben, neem dan even contact op met de school of de vacature al ingevuld is. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt kan de sluitingsdatum later worden.