nieuws

Escaperoom schildersvak op uw school

Escaperoom schildersvak op uw school

17 juli 2023

Onderhoud NL en de Schildersvakopleidingen hebben een mobiele escaperoom ontwikkeld om middelbare scholieren kennis te laten maken met het Schildersvak. U kunt deze escaperoom aanvragen om een dag op uw schoolplein te komen staan, inclusief begeleiding!

De escaperoom, of Eskeetroom zoals zij het zelf noemen, geeft BWI-leerlingen een goed en eerlijk beeld van hun mogelijk vervolgopleiding in de schildersbranche. En leerlingen uit de onderbouw kunnen het vak op een originele manier alvast beleven. 

Met de escaperoom bezoeken instructeurs van de Schildersvakopleiding verschillende vmbo-scholen in Nederland om jongens en meisjes enthousiast te maken voor het vak. Leerlingen ontdekken het mysterie van oud-leerling Robin en leren in 10 minuten hoe een toekomst als schilder, glaszetter of behanger er uit kan zien. De escaperoom is al getest bij meerdere scholen en de reacties waren erg positief. Zowel van docenten als leerlingen. 

U kunt de Eskeetroom aanvragen om een dag op uw schoolplein te komen staan, inclusief begeleiding. Naast dat dit een mooie manier is om leerlingen te informeren over de branche is het ook een mooie blikvanger voor de afdeling BWI.

Aanvragen en meer informatie »