nieuws

Inloggen op Platformsite met e-mailadres

Inloggen op Platformsite met e-mailadres

25 augustus 2023

Op de platformsite vmbo-bwo.nl kunt u inloggen met een willekeurige gebruikersnaam. Dat is verouderd en kan in de toekomst problemen op gaan leveren. Daarom gaan we in de loop van de komende maanden over naar inloggen met e-mailadres. Voor BWInet verandert er niets (daar logt u al in met een mailadres).

We hebben dit zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. Vanaf eind september ziet het inlogscherm er iets anders uit. Aan de linkerkant ziet u het inlogscherm met e-mailadres. Logt u al in met een mailadres, dan kunt u daar gewoon inloggen als gewend.

Logt u nog niet in met een gebruikersnaam met e-mailadres, dan kunt u aan de rechterkant inloggen. U komt dan op een nieuw scherm en logt in zoals u gewend bent. Vervolgens wordt bovenaan het scherm uw mailadres getoond. Klopt dat, dan kunt u voortaan met dat mailadres inloggen. Klopt dat niet, dan ziet u hoe dat aan te passen is. Overigens hoeft dat niet direct. Ook een volgende keer kunt u nog op deze wijze inloggen.

Uw wachtwoorden wijzigen overigens niet, die blijven in alle gevallen hetzelfde. Weet u die een keer niet meer? Bijkomend voordeel van de omschakeling naar mailadressen is dat de wachtwoordherstel button werkt zoals u dat verwacht (dat wilde in het verleden door de oude werkwijze nog wel eens misgaan).

Neem voor vragen contact op met de supportdesk op platform@vmbo-bwi.nl of 088 0808 838.