nieuws

Freeswedstrijd Festool 2024

Freeswedstrijd Festool 2024

22 december 2023

Heb jij een mooi werkstuk gemaakt met een (CNC) bovenfrees machine (van Festool of een ander merk)? Stuur daar een foto van, liefst met tekening en/of lesbrief, en maak kans op een Frezen set voor de Shaper Origin.

Moeilijk, makkelijk, simpel, ingewikkeld, bijzonder? Allemaal welkom als het maar met een handfrees machine gemaakt is.

Meedoen? Zo werkt het:

  1. Stuur een foto van een werkstuk liefst met een tekening en/of lesbrief naar marketing-nl@festool.com onder vermelding van: Werkstuk BWI. Het insturen kan vanaf nu t/m dinsdag 28 mei 2024.
  2. Een onafhankelijke vakjury o.l.v. Cor de Ridder beoordeelt de inzendingen. De jury bestaat uit minimaal drie leden: één uit het bedrijfsleven, één uit het MBO en de voorzitter uit het VMBO. Als er veel inzendingen zijn maken zij een voorselectie. Voor de uitslag telt hun oordeel voor 50% mee.
  3. Op de Landelijke BWI dag op wo 5 juni 2024 neem je het werkstuk mee en die worden ten toon gesteld. Alle aanwezige docenten worden gevraagd om hun oordeel te geven en die bepalen de andere 50% van de uitslag.
  4. Aan het einde van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangt een Shaper Origin frezen set voor zijn/haar school
  5. Ook nummer 2 en 3 ontvangen een mooie prijs van Festool.
  6. De inzendingen worden via de website toegankelijk gemaakt voor alle scholen.

Foto’s met svg bestand kunnen gepubliceerd worden op shaper.hub.