Landelijke Studiedag 2018

Hart voor BWI!

Dit jaar nemen de meeste vmbo scholen voor het eerst het profielcspe af. Daar zijn de leerlingen met passie en inzet op voorbereid. Bij die passie, én met de locatie, sluiten we aan op het thema: Hart voor BWI!Corpus Oestgeest

U kunt vertrouwen op een interessant programma zowel in de workshops, als op de bedrijvenmarkt. Uiteraard is er voldoende ruimte om te netwerken, collega’s te ontmoeten, en doe-activiteiten uit te voeren.

Woensdag 6 juni a.s. in Corpus, Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest

Meld u aan met de inschrijfcode die u per brief ontvangen heeft. De code staat bovenaan de brief achter ‘Uw inlogcode’. Leden van het Platform en genodigden hebben, dankzij bijdragen van de BWI branches, gratis entree. Niet-leden betalen € 75,00 per persoon.

Let op: bij inschrijving heeft u van alle deelnemers het e-mailadres nodig; houd deze dus bij de hand bij het inschrijven.

Heeft u geen code (meer), dan kunt u ook inschrijven zonder code. U moet dan wel alle contactgegevens zelf invoeren.

Na inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail. U kunt u nog inschrijven tot 29 mei voor de nazending van de entreekaarten (die versturen we op wo 30 mei). Een certificaat ligt voor u gereed als u inschrijft vóór 28 mei. De Landelijke Studiedag begint om 10.00 uur met de opening (welkom vanaf 9:30) en duurt tot 16:15.

Graag tot ziens op 6 juni in Oegstgeest.

Geef hier de toegangscode op die u per post heeft ontvangen.

Voor inschrijven zonder code klik hier