Landelijke dag 2021

Landelijke Dag Platform vmbo BWI: op het juiste spoor!

LD 2021 Spoorwegmuseum

Afgelopen twee schooljaren waren bijzonder. Ondanks alle uitdagingen ging het BWI onderwijs door. In het nieuwe schooljaar ziet de situatie er waarschijnlijk weer anders uit. We hebben daarom de kans gegrepen om met deze dag het nieuwe schooljaar feestelijk te starten.

We nodigen u van harte uit de inspirerende en informatieve Landelijke Studiedag bij te wonen op:

Woensdag 29 september a.s. in het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, Utrecht

U kunt erop vertrouwen dat er weer een interessant programma wordt aangeboden in de workshops, op de bedrijvenmarkt en het centrale programma. Uiteraard is er voldoende ruimte voor netwerken, collega’s ontmoeten en doe-activiteiten.

Meld u aan met de inschrijfcode die u per brief ontvangen heeft. De code staat bovenaan de brief achter ‘Uw inlogcode’. Voor leden van het Platform en genodigden is deelname onderdeel van het lidmaatschap. Niet-leden betalen € 95,00 per persoon.

Let op: bij inschrijving heeft u van alle deelnemers het e-mailadres nodig; houd deze dus bij de hand bij het inschrijven.

Heeft u geen code (meer), dan kunt u ook inschrijven zonder code. U moet dan wel alle contactgegevens zelf invoeren.

Na inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvang u de entreekaarten. De Landelijke Studiedag begint om 10.00 uur met de opening (welkom vanaf 9:15) en duurt tot 16:15. 

Graag tot ziens op 29 september in Utrecht. We ontmoeten u graag!

Geef hier de toegangscode op die u per post heeft ontvangen.

Bent u uw inschrijfcode kwijt, dan kunt u hieronder inschrijven. Het Platform biedt deze dag exclusief aan lidscholen, relaties en betrokken partijen aan. Vrije inschrijvingen controleert zij op recht op toegang. Bent u geen lidschool of genodigde, dan bedraagt de entree €95,- pp.

Voor inschrijven zonder code klik hier