Landelijke dag 2019

20e Landelijke Studiedag: BWI grijpt de kansen!

Vijfendertig jaar geleden vond de eerste structurele samenwerking tussen (toen nog) bouwonderwijs en bedrijfsleven plaats, later resulterend in het Platform vmbo bouwtechniek. Nu, in 2019, organiseren we de 20e Landelijke Studiedag en dat vraagt om een mooie locatie: in het centrum van het land tussen de panda's.

Ouwehand 2Ook dit jaar is een interessant programma samengesteld met praktische en informatieve workshops,  bedrijvenmarkt en uiteraard voldoende ruimte om te netwerken, collega’s te ontmoeten en doe-activiteiten uit te voeren. Het park kunt u bekijken tijdens een rondleiding die parallel aan elke ronde workshops plaatsvindt.


Woensdag 5 juni a.s. in Ouwehands Dierenpark, Grebbeweg 111, Rhenen

Meld u aan met de inschrijfcode die u per brief ontvangen heeft. De code staat bovenaan de brief achter ‘Uw inlogcode’. Voor leden van het Platform en genodigden is deelname onderdeel van het lidmaatschap. Niet-leden betalen € 75,00 per persoon. Na afloop ontvangt u een parkeerkaart.

Let op: bij inschrijving heeft u van alle deelnemers het e-mailadres nodig; houd deze dus bij de hand bij het inschrijven.

Heeft u geen code (meer), dan kunt u ook inschrijven zonder code. U moet dan wel alle contactgegevens zelf invoeren.

Na inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail. De entreekaarten ontvangt u rond 24 mei per post. Omdat bij de entree gecontroleerd wordt, heeft u deze kaart nodig om het park binnen te komen. De Landelijke Studiedag begint om 10.00 uur met de opening (welkom vanaf 9:30) en duurt tot 16:15. 

Graag tot ziens op 5 juni!

Geef hier de toegangscode op die u per post heeft ontvangen.

Voor inschrijven zonder code klik hier