Landelijke dag 2022

Landelijke Dag Platform vmbo BWI: dat wil je niet missen!

Avifauna header foto

De 22e Landelijke Dag, in 2022 en de 2e dit schooljaar vindt plaats in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Na in september in het Spoorwegmuseum het schooljaar gestart te zijn, gaan we nu samen met u er op woensdag 1 juni weer een fantastische dag van maken!

We nodigen u van harte uit de inspirerende en informatieve Landelijke Studiedag BWI bij te wonen op:

Woensdag 1 juni a.s. in Vogelpark Avifauna, Hoorn 59, Alphen aan den Rijn

U kunt erop vertrouwen dat er weer een interessant programma wordt aangeboden in de workshops, op de bedrijvenmarkt en het centrale programma. Uiteraard is er voldoende ruimte voor netwerken, collega’s ontmoeten en doe-activiteiten.

Meld u aan met de inschrijfcode die u per brief ontvangen heeft. De code staat bovenaan de brief achter ‘Uw toegangscode’. Voor leden van het Platform en genodigden is deelname onderdeel van het lidmaatschap. Anderen betalen € 95,00 per persoon.

Let op: bij inschrijving heeft u van alle deelnemers het e-mailadres nodig; houd deze dus bij de hand bij het inschrijven.

Heeft u geen code (meer), dan kunt u ook inschrijven zonder code. U moet dan wel alle contactgegevens zelf invoeren.

Na inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail. Op dinsdag 24 mei versturen we de entreekaarten voor de na-inschrijving. U bent welkom op de Landelijke Studiedag vanaf 9:15. De opening is om 10.00 uur en de dag duurt tot 16:15.

Graag tot ziens op 1 juni in Alphen aan den Rijn. We ontmoeten u graag!

Geef hier de toegangscode op die u per post heeft ontvangen.

Bent u uw inschrijfcode kwijt, dan kunt u hieronder inschrijven. Het Platform biedt deze dag exclusief aan lidscholen, relaties en betrokken partijen aan. Bij vrije inschrijvingen controleert zij op recht op toegang. Bent u geen lidschool of genodigde, dan bedraagt de entree €95,- pp.

Voor inschrijven zonder code klik hier