nieuws

Battle tussen stukadoors promoot het vak

Battle tussen stukadoors promoot het vak

30 oktober 2018

StucMasters is een vrolijke ‘battle of the stukadoors’ en wordt voor de tweede keer op rij gepresenteerd door Bobbie Bodt, een presentatrice en influencer die populair is bij jongeren. Zij en Kaj Gorgels (onder andere bekend van Expeditie Robinson) maken jongeren enthousiast over het stukadoorsvak.

Stucmasters 2018 - Aan het werk

Een vernieuwende en, naar nu blijkt, succesvolle manier op het stukadoorsvak te promoten en het vakmanschap professioneel en positief onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep en speciaal bij jongeren.

StucMasters 2018 sluit aan bij online gedrag en draait op een veilig platform.
Omdat we met StucMasters jongeren willen enthousiasmeren sluiten we maximaal aan bij het kijkgedrag van de online generatie. Het vrolijke videoformat is on demand te bekijken op alle devices, via de browser of de (gratis) app van NXtv.

Alle afleveringen worden gepresenteerd door Bobbie Bodt, die het de stukadoors soms knap lastig maakt! 

Stucmasters 2018 - Bobby is er klaar voor

In aflevering 2 komt Kaj Gorgels de stukadoors het leven lastig maken in een quiz, praat hij met Cariem Dijk, een skillsheroe en jut hij het publiek op in het Koning Willem 1 College te Rosmalen.

Het vorige seizoen werd heel goed bekeken en StucMasters2018 biedt nóg meer spektakel. Meer deelnemers, meer afleveringen, meer uitdagende locaties en lastiger opdrachten. Dus nog meer aandacht voor het échte vakmanschap; want daar is het allemaal om begonnen. In aflevering 4 mogen vier leerlingen hun vaardigheden met elkaar meten. Ze worden daarbij gecoacht door hun StucMaster-meester, met z’n handen op de rug! Dit jaar met een wel heel verrassende winnaar!

  • Bekijk hier de zes afleveringen van 2018 op NXtv.
  • Bekijk hier seizoen 2017 van Stucmasters 2017 op NXtv.

Wat is NXtv en hoe gebruik ik het in de klas?

NXtv is een online en interactief tv-kanaal waar diverse doelgroepen een platform wordt geboden met allerhande programma’s over techniek. Video’s die techniek tot leven brengen en meer zijn dan een saai en eenvoudig instructiefilmpje.

NXtv is via de browser te bereiken, maar ook als (gratis) app voor iOs en Android te downloaden. Je hebt er als docent dan ook geen werk aan en iedere leerling kan direct kijken en doorklikken naar informatie die voor hen relevant is. En, heel belangrijk, NXtv video’s bevatten geen irritante commercials. De redactie screent iedere video streng op seksistisch, racistisch of ander aanstootgevend taalgebruik, vóór hij online gaat.