nieuws

Regiobijeenkomsten najaar 2020 vervallen

Regiobijeenkomsten najaar 2020 vervallen

17 september 2020

Het Platform vmbo BWI heeft na veel wikken en wegen besloten om de regiobijeenkomsten najaar 2020 niet door te laten gaan en door te schuiven naar het voorjaar.

Hoewel we er behoefte aan hebben om elkaar persoonlijk te ontmoeten en informatie met elkaar te delen heeft het risico dat het bij elkaar komen in een groep oplevert, de doorslag gegeven om de bijeenkomsten niet door te laten gaan. Daarbij heeft ook de belangrijke rol die het onderwijs en de docenten hebben meegeteld.

De mededelingen die we normaal in de regiobijeenkomsten doen, gaan we per nieuwsbrief delen en de andere onderwerpen schuiven we door naar het voorjaar. Voor de leermiddelen staat al een webinar in de planning op maandag 5 oktober om 16:00 uur.

Voor een persoonlijk advies brengen we de mogelijkheid van een bezoek van de regiocoördinator aan uw school onder uw aandacht. Zij komen graag langs. Hun gegevens (06 nummer en mailadres) vindt u hier.

 We hopen (waarschijnlijk met zijn allen) dat de situatie rondom Corona zodanig is dat bijeenkomsten in het voorjaar weer mogelijk zijn.

Onze excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip,