nieuws

Modulair huisje bouwen bij Bouwmensen

Modulair huisje bouwen bij Bouwmensen

24 maart 2021

Bouwmensen Nunspeet heeft een bouwpakket laten maken van een huisje. Van twee vmbo scholen komen telkens 4 derdejaars leerlingen om het huisje op te bouwen. Daardoor krijgen ze een goed inzicht in de opbouw van een fundering en de onderdelen van een woning.

Bouwmensen Nunspeet heeft het huisje aangeschaft in het kader van de cofinanciering die ze geven aan Sterk Techniek Onderwijs. Leerlingen van o.a. het Nuborgh College zetten het huisje in elkaar als onderdeel van de profielmodule Bouwen vanaf de Fundering’.

Hoe het huisje opgebouwd wordt en uit welke onderdelen het bestaat ziet u in onderstaande timelapse (klik op het plaatje).

Bouwmensen Nunspeet huisje

Wilt u in uw regio ook kosteloos via Bouwmensen gebruik maken van het huisje? Informeer dan bij uw regionale vestiging. Via hun onderlinge samenwerking zijn alle vestigingen van Bouwmensen geïnformeerd over de mogelijkheid om het huisje ook voor hun vestiging aan te schaffen.

Wilt u eerst meer informatie over hoe het bevalt, neem dan contact op met Henk van Olst van de BWI afdeling van het Nuborgh college op 06 2367 7372.