nieuws

Civiele Betonbouw Vervolgopleiding

Civiele Betonbouw Vervolgopleiding

11 oktober 2022

Naast ROC's waar veel verschillende opleidingen gegeven worden, zijn er voor een aantal branches ook gespecialiseerde vakscholen. Waarschijnlijk kent u HMC (Hout en Meubileringscollege) voor de Meubelmakers en het SOMA college voor Machinisten. Maar ook voor de Betontimmerman is er een vakopleiding: Civilion.

Al meer dan 30 jaar is Civilion, opgericht door aannemers, dé opleider in de Civiele Betonbouw. Zij bieden de vervolgopleiding Civiele Betonbouw MBO BBL 2/3/4 aan. 

Workshops voor uw leerlingen
Leerlingen die timmeren en betonbouw interessant vinden kunnen bij Civilion terecht voor een workshop. Ze laten jongeren in hun mega praktijkhal in ’s-Hertogenbosch graag zien èn ervaren wat het werk in deze gave sector hen te bieden heeft. 

Civilion biedt deze workshops het hele jaar door aan, ook voor een individuele leerling. Zij hoeven dus niet te wachten op een open dag, maar kunnen contact opnemen en snel een afspraak maken!

Neem voor het maken van een afspraak voor een workshop, maar ook voor alle andere informatie contact op met: Ester van de Ven | 06 - 124 358 21 | ven@civilion.nl