nieuws

Uitnodiging pilotscholen vmbo kern- en keuze

17 januari 2013

Het SPV organiseert een bijeenkomst voor potentiële pilotscholen voor het kern- en keuzeprogramma VMBO sector Techniek. Met een beperkt aantal scholen worden de nieuwe examenprogramma’s uitgeprobeerd voordat ze officieel worden ingevoerd.

Vanaf september 2013 gaat het project vernieuwing beroepsgerichte programma’s in het vmbo werken met pilotscholen. Pilotscholen gaan, met hun leerlingen, in de derde klas van het vmbo van start met de nieuwe examenprogramma’s. Twee cohorten leerlingen worden opgeleid aan de hand van de nieuwe examenprogramma’s en doen dus ook het nieuwe examen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat deze leerlingen gewoon door kunnen stromen naar het mbo.

Graag nodigt het SPV u uit voor een informatiebijeenkomst voor potentiële pilotscholen. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de projectleiding wat zij van pilotscholen verwacht en wat pilotscholen van het project kunnen verwachten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen die bij u leven.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdag 23 januari 2013 van 15.00 tot 17.00 uur in Regardz WTC, Nieuwe stationsweg 10 te Arnhem.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, stuur dan een mailtje naar Jacqueline Kerkhoffs en vermeld daarin met hoeveel mensen u wilt komen, zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Deze bijeenkomst is nadrukkelijk bedoeld voor scholen die als pilotschool met het project mee willen gaan doen, niet als algemene informatiebijeenkomst. Voor algemene informatie over het project verwijzen we u graag naar de website en naar de regionale bijeenkomsten begin februari 2013.

Meer informatie over de pilot vindt u hier.