nieuws

Webinars Bèta&TechMentality

Webinars Bèta&TechMentality

7 mei 2020

Het Platform Talent voor Technologie (PTvT, voorheen Platform Bèta Techniek) biedt (tijdelijk) kosteloze webinars aan over het aanspreken van verschillende typen jongeren op hun interesse voor techniek. PTvT heeft een korte 45 minuten sessie om kennis te maken met het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek en een van 90 minuten over hoe je er praktisch mee aan de slag kunt.

Als het om techniek gaat, bestaat dé jongere niet. Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken. Dat weten we dankzij het Bèta&TechMentality-model.

De webinars zijn geschikt voor iedereen die meer jongeren wil inspireren voor techniek. Voor docenten betrokken bij de werving van jongeren of LOB. Maar ook voor bedrijven voor bijvoorbeeld gastdocenten of HR medewerkers.

Webinar Inspiratiesessie: duur 45 minuten
In dit webinar maak je kennis met het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek. Met deze informatie kun je onderzoeken of dit model interessant voor je is. De webinars vinden plaats op 28 april, 13 mei, 3 juni en 18 juni en je kunt je aanmelden via deze link.

Webinar Workshop: duur 90 minuten
Als je al besloten hebt dat Bèta&TechMentality interessante mogelijkheden biedt, kun je met deze workshop de diepte in. In een interactief webinar vertaal je o.a. het model naar de eigen praktijk. De webinars vinden plaats op 19 mei, 10 juni en 22 juni en je kunt je aanmelden via deze link.

Incompany webinars
Wil je met jouw hele team of netwerk meedoen, neem dan contact met ons op via trainingen@ptvt.nl en dan plannen we een aparte datum in. Minimaal aantal deelnemers is 10.

Meer informatie >>