nieuws

Landelijke dag: vmbo Bouwtechniek st®oomt door

22 april 2006

vmbo Bouwtechniek st®oomt  door!

Het is, na 5 jaren, een goede traditie geworden om ook dit jaar weer een landelijke dag voor docenten Bouwtechniek van het vmbo, samenwerkingsverbanden in de bouw- en houtsector en andere belanghebbenden te organiseren. De landelijke dag van het Platform vmbo Bouwtechniek wordt gehouden op

wo 7 juni 2006 bij Dorhout Mees te Biddinghuizen.

Er is weer volop gelegenheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Het thema “vmbo Bouwtechniek st®oomt door” wordt in verschillende workshops uitgedragen. U kunt de informatiemarkt bezoeken en er wordt een speciaal punt ingericht voor het stellen van al uw vragen over de producten en activititeiten van het Platform onder de titel: meet the experts. Alle gelegenheid ook om (nieuwe) contacten leggen en actief buiten en binnen aan de slag te gaan. Een dagvullend programma is voor u samengesteld, waarbij tussen de bedrijven door ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U bent vanaf 9.30 uur welkom!

Evenals vorig jaar bent u ook dit jaar weer vrij om verschillende workshops te bezoeken en tussendoor te genieten van de schitterende locatie. Om alvast een goede indruk te krijgen van deze locatie verwijs ik naar de website van dorhoutmees Een tipje van de sluier over het programma: de minister van OC&W zal zich uitspreken over het Bouwtechniekonderwijs in het vmbo, ook andere betrokken partijen die belang hebben bij een goede doorstroom vanaf primair onderwijs tot in de bedrijfstak zullen hun zegje doen! Kortom: vmbo Bouwtechniek st®oomt door!

Regelmatig zal op deze website nieuwe informatie te vinden zijn over de Landelijke Dag!

Aanmelden
Wanneer u wilt deelnemen aan deze landelijke dag dan moet u (en uw collega(s)) zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze site. U heeft daarvoor het registratienummer nodig uit de brief die u van het Platform toegestuurd heeft gekregen! Ook kunt u hier de voorkeuren voor workshops aangeven. Bij het aanmelden zijn een aantal gegevens nodig. Het is handig deze te verzamelen voor aanmelding. Onder documenten op deze site staat een formulier met de gegevens die u nodig heeft.

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN.
Zie voor informatie over het toesturen van de kaarten het nieuwsbericht over toegangskaarten.