nieuws

Win een weekend Dorhout Mees op de Landelijke dag !!

27 april 2006

Woon de plenaire afsluiting door Elco Brinkman mee en maak als geregistreerd bezoeker van de Landelijke Dag kans op een weekend DORHOUT MEES voor 2 personen!

Als u het bezoek aan Dorhout Mees op de Landelijke dag graag nog een keer samen met uw partner, vriend of vriendin wilt beleven, dan biedt het Platform u deze mogelijkheid.

 

Hoe werkt het?
Bij aanmelding op de Landelijke Dag ontvangt u een activiteitenkaart. Hiermee kunt u deelnemen aan diverse workshops en aan activiteiten als kleiduiven schieten, ringsteken met paard en wagen en golf. Deelname aan de activiteiten en het bezoeken van de workshops worden afgetekend op de kaart.  Iedereen die aan minimaal 2 workshops en 3 activiteiten deelgenomen heeft en de kaart inlevert bij de stand van het Platform dingt mee naar de prijs.

Prijsuitreiking
Tijdens de centrale afsluiting om 15.00 uur wordt uit de ingeleverde kaarten door Elco Brinkman een winnaar getrokken. Bent u dan aanwezig in de zaal, dan kunt u de prijs gelijk mee naar huis nemen! Maar bent u niet aanwezig, helaas, dan trekken we opnieuw!