nieuws

Aangeboden: banen en opleidingen in de Afbouwsector

9 juni 2006

Als gevolg van de toenemende vergrijzing, daling van het aantal leerlingen en hoge uitstroom van personeel uit de Afbouwbranche dreigt er een fors tekort aan vaklieden en groeit de vraag naar vakbekwame Stukadoors, Dekvloerenleggers en Monteurs systeemwanden en -plafonds. Bedrijven zitten te springen om nieuwe vakmensen. Om op korte termijn over voldoende gekwalificeerde medewerkers te kunnen beschikken is een landelijke wervingscampange gestart. Doel is voldoende gemotiveerde en geschikte mensen te werven. De banen zijn er, nu de leerlingen nog!


Vriendelijk maar dringend willen we u verzoeken om leerlingen te werven. Om dit project te ondersteunen is een poster (zie boven) en diverse flyers (Monteur systeemwanden en Plafonds, Dekvloerenlegger en Stukadoor beschikbaar. Deze kunt u bestellen via vraagbaak@savantis.nl.

Meer website informatie over dit project vindt u op http://www.savantis.nl > klik op “Vloeren leggen” en vervolgens op “Instroomproject”. Voor uw vierdejaars leerlingen is de website http://www.gawerken.info/ de informatiebron.

Voor meer persoonlijke informatie over dit project of aanmelding kunt u contact opnemen met: 

Peter van den Broek, senior Beleidsmedewerker bij Savantis
Telefoonnummer: 06 – 53 99 43 40
E-mailadres: p.vandenbroek@savantis.nl