nieuws

Licentie schoolexamenbank 2017-2018 gratis

Licentie schoolexamenbank 2017-2018 gratis

29 januari 2018

In de schoolexamenbank staan theorie- en praktijkitems voor schoolexamens voor alle profielen. Het verkrijgen van een extra subsidie zorgt ervoor dat aan de licentie Schoolexamenbank vmbo voor het schooljaar 2017-2018 geen kosten verbonden zijn.

In de schoolexamenbank kunnen docenten beschikbare voorbeeldexamens aanpassen, nieuwe schoolexamens samenstellen en samengestelde schoolexamens delen met collega’s binnen de school. De schoolexamenbank bevat zowel theorie als praktijkexamens.

Omdat de content in de schoolexamenbank nog niet dekkend genoeg is voor alle modulen, is een extra subsidie verstrekt die het mogelijk maakt de Schoolexamenbank vmbo in het lopende schooljaar verder te vullen. Daarmee wordt het voor scholen nog aantrekkelijker zich bij Schoolexamenbank vmbo aan te sluiten.

Om iedereen goed kennis te laten maken met de schoolexamenbank is het gebruik van de schoolexamenbank dit jaar gratis. Scholen hebben daarvoor wel een licentie nodig. Wilt u eerst laagdrempelig kennismaken met Schoolexamenbank vmbo? Vraag dan een proefaccount aan. Daarmee kunt u gedurende twee weken gebruik maken van de bank.

Meer informatie, onder andere over het aanvragen van een licentie, vindt u op de websie van nieuw vmbo onder Schoolexamenbank vmbo