nieuws

Radio Kootwijk decor voor Landelijke Dag 2012

16 april 2012

'De docent als ambassadeur. Zenden en ontvangen!'

Zenden en ontvangen. Als ambassadeur van de afdeling ben je daar altijd mee bezig. Ook op 6 juni, op een unieke historische locatie waar zenden en ontvangen centraal staat. Dit jaar vindt de Landelijke Dag plaats in Radio Kootwijk. Tachtig jaar geleden in gebruik genomen als telefoonverbinding met Nederlandsch-Indie en nu symbolisch in het zenden en ontvangen van Platform naar docenten en van afdeling naar leerlingen en hun ouders.

Wij nodigen u van harte uit voor de Landelijke Dag 2012 op
w
oensdag 6 juni in Radio Kootwijk!

Klik hier voor de route naar Radio Kootwijk. Let op: negeer uw routeplanner, snelheid in Radio Kootwijk is 30 km/uur, volg om te parkeren de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Radio Kootwijk gebouw 1

Hoe laat u jongeren zien dat Bouwen, Wonen en Interieur een sector van deze tijd is? Presenteer en win een mooie prijs!

Goede ideeën voor de aankleding van het praktijklokaal? Of een project uitgevoerd? Laat zien hoe u de jongeren van nu interesseert voor Bouwen, Wonen en Interieur. Door uitstraling, een project of een andere aanpak in werving. Neem uw bijdrage mee en inspireer collega's met uw ideeën!

Radio Kootwijk zaal 2

Maak foto’s of verwerk het op een andere manier in een collage. Of laat uw leerlingen dit doen. Neem dit mee op 6 juni. Er staan presentatietafels klaar waarop u uw inspiratie kunt delen met collega’s. Zij kiezen het beste project dat aan het einde van de dag beloond wordt.

De programmaboekjes zijn op 22 mei verstuurd. U kunt u nog na-inschrijven tot en met 30 mei via de button Landelijke Dag. U heeft daarvoor de code nodig uit de brief van het Platform en het e-mailadres van alle bezoekers.

Heeft u geen brief ontvangen (vraag ook even na bij uw administratie en uw collega's) neem dan contact op met L.Elsenbroek@savantis.nl.