nieuws

Landelijke Dag 2012

31 mei 2012

Op 6 juni vindt in Radio Kootwijk de 12e Landelijke Dag van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur plaats. Op een unieke historische locatie waar zenden en ontvangen centraal staat. 

Opening en sluiting, workshops en ontmoeten van collega´s en bedrijven in het teken van 'De docent als ambassadeur, Zenden en ontvangen!' Dat is de Landelijke Dag 2012.

Radio Kootwijk gebouw 2

Route
Iedereen die zich voor 23 mei ingeschreven heeft, heeft het programmaboekje en de ronleidingskaarten inmiddels in huis. NEEM DEZE MEE VOOR UW ENTREE! Voor de route verwijzen we graag naar de site van Radio Kootwijk. Let op: negeer uw routeplanner, snelheid in Radio Kootwijk is 30 km/uur, volg om te parkeren de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Opening en sluiting
De opening is om 10 uur. Daarna volgen de workshops, de rondleiding en wordt u uiteraard voorzien van lunch, koffie en thee. In het programmaboekje zitten 2 consumptiebonnen voor fris, bier of wijn (ook tegen betaling verkrijgbaar). Het afsluitende programma vindt plaats om 15.30 en past helemaal in de oorspronkelijke bestemming van het gebouw, maar dan in een hedendaags jasje! Tijdens het afsluitende programma worden ook prijzen uitgereikt. Bijvoorbeeld voor de doorstoormenquete. Heeft u die ingevuld, neem dan u telefoon mee. U kunt gebeld worden. Prijzen worden alleen uitgereikt aan aanwezigen.

Lokaal aangekleed of project uitgevoerd?
Op de bedrijvenmarkt is ook plaats voor u ingeruimd! Goede ideeën voor de aankleding van het praktijklokaal? Of een project uitgevoerd? Laat zien hoe u de jongeren van nu interesseert voor Bouwen, Wonen en Interieur. Door uitstraling, een project of een andere aanpak in werving. Neem uw bijdrage mee en inspireer collega's met uw ideeën!

De inschrijving is inmiddels gesloten. Mocht u vergeten zijn u op te geven, neem dan contact op met L.Elsenbroek@savantis.nl.