nieuws

Skills Talents: laat talent van uw leerlingen zien

14 oktober 2010

Wilt u de talenten van uw leerlingen laten zien? Schrijf ze dan nu in voor Skills Talents.

Dit zijn de teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers. Voor uw leerlingen dé kans om hun vaktalenten te laten zien en te oefenen met realistische praktijkopdrachten voor hun eindexamen. De wedstrijden zorgen er tevens voor dat het vmbo en uw school positief onder de aandacht komen.

Skills Talents: Vmbo’ers laten hun talent zien!

Skills Masters 2010 - 455

Talentvolle leerlingen maken een strandbed tijdens de finales van Skills Talents

Bouwen, Wonen en Interieur

Er worden wedstrijden in 11 verschillende vakrichtingen georganiseerd zoals Bouwen Wonen en Interieur, Mobiliteit, Zorg en Welzijn en Horeca. Vanaf de allereerste editie is de vakwedstrijd in de richting Bouwen Wonen en Interieur een vast onderdeel van Skills Talents waarbij de timmervaardigheden van de leerling op de proef worden gesteld. Op dit moment worden nieuwe, uitdagende en leerzame opdrachten ontwikkeld voor de jonge vaktalenten die aansluiten op het lesprogramma.

Voorrondes en (halve) finales

Skills Talents bestaat uit voorrondes (indien er voldoende scholen meedoen) en (halve) finales. Tijdens de voorrondes nemen leerlingen uit dezelfde regio het op tegen elkaar in teamverband. Bij winst wordt de strijd aangegaan tegen vmbo’ers uit het hele land op het beroepenevenement Skills Masters op 24, 25 en 26 maart 2011 in Ahoy Rotterdam.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u uw school en leerlingen ook op het podium zien? Schrijf uw school dan in via www.skillstalents.nl. Inschrijven kan tot 1 december 2010. Indien u meer informatie wilt, kunt u eveneens terecht op deze website.