nieuws

Nieuwsbrief december 2010

8 december 2010

Nieuwsbrief 25 van het Platform is de eerste in de nieuwe huisstijl en vormgeving die voortaan ingezet wordt voor de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur. In de nieuwsbrief veel aandacht voor de nieuwe producten. Daarnaast aandacht voor de voorzitterswissel, nieuws van de kenniscentra en de regiobijeenkomsten.

Nieuwsbrief 25 coverOp de regiobijeenkomsten in het najaar is de nieuwe blikvanger voor open dagen getoond: de BWI-ballon. In de nieuwsbrief leest u hoe u deze kunt inzetten en hoe u de nieuwe voorlichtingsbrochure en wedstrijdkaarten daarbij kunt gebruiken. In de volgende drie pagina's leest u over het aftreden van de huidige voorzitter Jan van Nierop en de komst van Leen Prins. Beide heren maken zich hard voor sterke afdelingen Bouwen, Wonen en Interieur. Leen geeft in het artikel aan met name ook directies van scholen aan te willen spreken om leerlingen goed onderwijs te blijven bieden.

Verder leest u in de nieuwsbrief een stukje van Johan Oost, informatie over Kader! in de e-learning portal en informatie van de kenniscentra. De nieuwsbrief wordt afgesloten met informatie over de regiobijeenkomsten in februari en maart.

De nieuwsbrief wordt toegestuurd aan alle relaties. Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u deze downloaden van deze site (onder 'downloads') of een exemplaar aanvragen via de button 'bestellen'. Onder 'downloads' zijn ook eerder uitgebrachte nieuwsbrieven en eventuele bijlagen te bekijken.