nieuws

Zilveren erespeld Gert Kramer

17 februari 2011

Gert Kramer heeft op dinsdag 15 februari uit handen van Burgemeester De Lange van de gemeente Elburg de zilveren erespeld van Fundeon gekregen. Hij heeft deze erespeld gekregen vanwege zijn inzet voor het onderwijs in de bouw en infra.

Gert Kramer erespeld

Kramer is woonachtig te Elburg en werkzaam als coördinator van de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur op het Nuborgh College Oostenlicht in Elburg. Naast zijn reguliere werkzaamheden zet Kramer zich op tal van manieren in voor het beroepsonderwijs. Zo is hij onder andere een belangrijke promotor van infra op het vmbo, penningmeester van de Regionale Commissie Beroepsonderwijs-bouw, hij is initiator en lid van de vmbo contactgroep, hij zet zich in voor het Platform vmbo Bouwtechniek en stimuleert de inzet van leerlingbouwplaatsen.

Gert is erg betrokken bij het onderwijs, maar nog meer bij zijn leerlingen. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze op de juiste plek terecht komen. Burgemeester De Lange prees zijn enorme staat van dienst en was er trots op dat een inwoner van Elburg zich op deze manier inzet voor de maatschappij.

Onder toeziend oog van zijn familie, medewerkers van Fundeon en het Platform vmbo Bouwtechniek, (oud-) collega’s, commissieleden, overheidsfunctionarissen, directieleden, leerlingen en vele anderen werd de erespeld uitgereikt. Kramer was blij verrast en vereerd met deze vorm van erkenning en waardering.