nieuws

Kapok op Regiobijeenkomsten

4 december 2006

Van 25 oktober tot 29 november hebben de regiobijeenkomsten van dit najaar plaatsgevonden. De bijeenkomsten stonden in het teken van de aansluiting VMBO – MBO. Naast de grote opkomst van vmbo docenten waren op bijna alle bijeenkomsten ook vertegenwoordigers van de mbo bouw afdeling aanwezig.

Na de pauze nam acteursbureau Kapok de aanwezigen mee naar het theater en werd hen de belevenissen verteld van Theo. Aan de hand van zijn loopbaan in de derde en vierde klas van het vmbo en de eerste maanden van het mbo werd een spiegel voorgehouden: hoe gaat het nu in de praktijk. Hoe en wat dragen wij over? Hoe ervaart de leerling de overdracht? Wat merkt hij er van en welke rol spelen de docenten daar in? Een voorstelling, waarbij uw inbreng en mening van harte welkom was.

  

Het Platform heeft veel positieve reacties gehad op de voorstelling, die speciaal voor deze regio bijeenkomsten samengesteld was. Voor de aanwezigen zullen bovenstaande foto's bekend voorkomen. Voor gebruik op kleine schaal is een DVD met het optreden van Kapok beschikbaar. Neem voor nadere informatie contact met ons op via het contactformulier.

De presentatie van de kenniscentra kunt hier vinden.