nieuws

Digitale veldraadpleging beroepsgericht

3 april 2009

Doe tot en met 20 april mee met de digitale veldraadpleging beroepsgericht!!

Dit veldonderzoek gaat over de toekomst van de beroepsgerichte programma's. In hoeverre bestaat er ‘in het veld’ draagvlak voor een eventuele verandering van inhoud of aanbod van beroepsgerichte programma’s. Daar moet dit onderzoek antwoord op geven! En dat is van groot belang voor uw afdeling. Daarom nodigen wij u uit om, door het invullen van een korte vragenlijst, mee te doen aan dit onderzoek. U kunt de vragenlijst online invullen en zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vragen. Uw mening telt!

Ik heb al een gebruikersnaam en wachtwoord
Indien u een brief van het Platform ontvangen heeft, kunt u direct meedoen met de gegevens in de brief (gebruikersnaam en wachtwoord). Het invullen is anoniem. Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan.

Ik heb nog geen gebruikersnaam en wachtwoord
Als andere mensen de vragenlijst in willen vullen kan dat ook. Iedereen kan bij het onderzoeksbureau van SPV een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen. Klik hier om doorgeschakeld te worden naar het onderzoeksbureau. Volg daar de instructies. Het onderzoeksbureau regelt vervolgens een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek en zorgt ook dat u de benodigde gebruikersnaam en wachtwoord krijgt.

Overige informatie
De conclusies worden samengevat in een rapportage aan de Stichting Platforms vmbo (SPV). De SPV bundelt alle informatie en biedt dat in december 2009 aan aan Staatssecretaris van Bijsterveldt. In dit document(1 A4)hebben we de belangrijkste informatie over de veldraadpleging beroepsgerichte programma's bij elkaar gezet. De presentatie die tijdens de regiobijeenkomsten in het voorjaar van 2009 gegeven is, kunt u hier downloaden.

De Staatssecretaris van Onderwijs, mevrouw van Bijsterveldt, hecht veel waarde aan de mening van het veld. Uw mening zal worden meegenomen in de uiteindelijke besluitvorming over de inhoud van de beroepsgerichte vakken. Wilt u hier uw mening over geven? Doe dan tot 20 april mee aan deze digitale veldraadpleging!