nieuws

Stimuleringspremie Bèta Techniek INSCHRIJVEN tm 25 MEI

11 mei 2009

Aantrekkelijke technieklessen. Een goed beeld van alle mogelijkheden in de techniek. Een aansprekend aanbod. Een wervend beleid. Allemaal aspecten die van invloed zijn op het aantal leerlingen dat voor Techniek kiest. De vmbo school die daar het beste mee bezig is, mag zich met recht de Topper in de Techniek noemen. Denkt u daarvoor in aanmerking te komen, doe dan mee om de Bèta Techniek Topper 2009 te worden. De hoofdprijs is een bedrag van €5.000,=. Deze prijs is een initiatief van het Platform Bèta Techniek.

LD 2008 LauwersVorig jaar hebben 16 scholen meegedaan aan de Beta Techniek Award, 10 zijn er genomineerd in het boekje met Good Practises en 2 scholen hebben de prijs in ontvangst mogen nemen.

Ook dit jaar heeft het Platform vmbo Bouwtechniek samen met het Platform Beta Techniek een wedstrijd uitgeschreven. De hoogte van de prijs is €5.000,=. Dat is weliswaar niet zo hoog als vorig jaar, maar er is dit jaar dan ook geen enkele voorwaarde verbonden aan de besteding van het geld. U mag bijvoorbeeld ook met uw leerlingen op stap of op reis met uw team naar een machinefabriek in het buitenland; het bedrag is geheel vrij te besteden.

LD 2008 PontesIedere vmbo school met een Techniekafdeling komt in aanmerking voor de Stimuleringspremie Bèta Techniek. De kwaliteit bepaalt de winnaar, hoe klein de school ook is! Wie wint, krijgt op woensdag 3 juni tijdens de Landelijke Dag de Stimuleringspremie Bèta Techniek uitgereikt.


In verband met de vakantie en feestdagen is de inschrijving verlengd tot 25 mei. Laat zien dat u de Stimuleringspremie Bèta Techniek waard bent en stuur het aanmeldingsformulier aan het secretariaat van het Platform vmbo Bouwtechniek!

Klik hier voor de brief meer informatie; klik hier voor het aanmeldformulier.