nieuws

Landelijke Dag 2009: toegangskaarten

25 mei 2009

Ballonnen 1Jubilerend Jongleren

Iedereen die zich vóór dinsdag 19 mei aangemeld heeft, heeft de programmaboekjes met toegangsbewijzen inmiddels ontvangen op het adres aangegeven bij de inschrijving. Mocht u zich voor 19 mei opgegeven hebben en nog niets ontvangen hebben op het opgegeven adres, neem dan kontakt op met het secretariaat van het Platform vmbo Bouwtechniek (Patricia Verschoor, 0182-641111).
Vriendelijk verzoek om eerst op school na te vragen of de post afgehandeld is.

De inschrijving voor de Landelijke Dag 2009 is gesloten.
LET OP: Zonder toegangsbewijs kunnen wij geen toegang verschaffen.

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar de inhoud en omgeving van het onderwijs vraagt constant om aandacht. En hoe hou je dan als docent alle ballen in de lucht!

Circus Renz 2

Het Platform vmbo Bouwtechniek bestaat 25 jaar! En de Landelijke Dag wordt voor de 10e maal aangeboden aan vakdocenten Bouwtechniek in het vmbo. Beide jubilea zijn reden voor een extra feestelijke Landelijke Dag op

3 juni bij Circus Renz op het evenemententerrein van strand Nulde (bij Nijkerk).

Omdat dit de 10e Landelijke Dag is, is speciaal ruimte gereserveerd voor een feestelijke netwerkbijeenkomst. Daarvoor worden alle ROC’s met een afdeling Bouw uitgenodigd, de opleidingsbedrijven en alle medewerkers van de Kenniscentra uit het BouwHoutcluster. Aansluitend aan deze “meet and greet”, die start om 15.00 uur, wordt aan alle bezoekers een feestelijke circusvoorstelling aangeboden. Daardoor eindigt het programma van de Landelijke Dag dit jaar om 17.30 uur.

Circus Renz 1

Het in de lucht houden van alle ballen vraagt inzet en doorzettingsvermogen. Het Platform vmbo Bouwtechniek helpt u daarbij en de Landelijke Dag is één van de manieren om elkaar te blijven motiveren en kennis te nemen van ontwikkelingen die relevant zijn voor het Bouwtechniekonderwijs.

  • Tal van workshops worden u aangeboden. Twee spectaculaire workshops die een bijzondere relatie hebben met het bouwtechniekonderwijs, zullen in het eindprogramma worden vertoond. Wie weet wordt u geselecteerd als circusartiest!
  • Een rondleiding door het circus biedt een blik in een bijzondere en flexibele vorm van bouwtechniek; telkens moet weer gezorgd worden voor ruimte voor artiesten en de veiligheid van bezoekers.
  • De informatiemarkt wordt gevuld met relevante bedrijven en producten die u kunnen helpen bij het behouden of halen van uw toppositie.
  • Praat, leer en lach met collega's over alles wat u bezighoudt!

Ballonnen 1Al met al een dagvullend programma, waarbij tussen de bedrijven door ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U bent welkom vanaf 9.30 uur. In de agenda staat het programma van de Landelijke Dag.

Raadpleeg deze website regelmatig voor het laatste nieuws over de Landelijke Dag.