nieuws

Landelijke Dag 2011 - welkom!

24 mei 2011

Bouwen, Wonen en Interieur: 'Blijf in beweging; inspireer!'

BWI logoKlik hier voor een routebeschrijving naar Papendal.

Vorig jaar is op de Landelijke Dag van het Platform de vernieuwde afdeling Bouwen, Wonen en Interieur gelanceerd. Dit jaar roepen we u op om op de ingeslagen weg in beweging te blijven. De herpositionering vraagt tenslotte constant om aandacht. En om inspiratie van iedereen die bij de sector betrokken is. Dat is het thema van de Landelijke Dag 2011: 'Blijf in beweging; inspireer!.

Papendal LD 2011 - 1

Wij heten u van harte welkom op de Landelijke Dag 2011 op:

Woensdag 1 juni in Sport- en congrescentrum Papendal te Arnhem

De dag zal bol zal staan van de actie en beweging, ook in de workshops en op de informatie- en doemarkt. In een omgeving waar menig topsporter inspiratie opdoet en werkt aan het neerzetten van topprestaties.Papendal LD 2011 - 3

Het Platform en meer dan 600 collega’s kunnen elkaar inspireren. We verbinden en werken samen om elkaar en anderen fan te maken van de sector Bouwen, Wonen en Interieur. Dat inspireert u, de leerlingen en de omgeving. Kortom, inspireer de collega’s en houd hen en het onderwijs in beweging!

Graag tot ziens op 1 juni in Sport- en congrescentrum Papendal!!

Presenteer uw afdeling Bouwen, Wonen en Interieur en win prachtige prijzen!
Om beweging te houden in de wereld van Bouwen, Wonen en Interieur, kunnen wij ook uw bijdrage, motivatie en inspiratie goed gebruiken! Wij vragen u daarom om uw activiteiten in het kader van het herpositioneren van de afdeling met uw collega’s te delen.

Goede ideeën voor de aankleding van het praktijklokaal? Of de afdeling opgepimpt? Laat het ons weten. Maak foto’s of verwerk het op een andere manier in een collage. Of nog beter: laat uw leerlingen dit doen. Neem dit mee op 1 juni. Er staan presentatietafels klaar waarop u uw inspiratie kunt delen met collega’s. Een deskundige jury zal aan het einde van de dag twee voorbeelden belonen met een interessante prijs: één speciaal voor docenten en één voor uw leerlingen.

Wij zijn zeer benieuwd naar uw presentatie van beweging in vakmanschap en inspiratie: doe mee!

De inschrijving is gesloten! De bezoekers die zich voor 16 mei ingeschreven hebben, hebben de entreebewijzen in huis. De entreebewijzen voor degenen die ingeschreven hebben tussen 16 en 23 mei, zijn 24 mei verzonden aan het door u opgegeven adres. Neem voor meer informatie contact op met het het secretariaat van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur: 0182 64 11 11 of per e-mail.