nieuws

Nieuwe poll over uw afdeling

17 juni 2011

Geef in de nieuwe poll de toekomst van uw afdeling aan. Blijven de differentiaties bestaan, gaat u naar Bouw-breed of bent u al Techniek-breed? Klik hier om direct naar de poll te gaan.

Uw antwoord wordt gelijk verwerkt. U krijgt direct de landelijke uitslag tot dat moment te zien en dus ook de reacties van anderen. Vanaf dat moment kunt u tot er een nieuwe peiling is, na één keer gestemd te hebben, de uitslag blijven volgen.

Na plaatsing van een nieuwe poll is de uitslag van de vorige poll niet meer te zien, maar aan de achterkant van de site worden de uitslagen bewaard. In de nieuwsbrief wordt aandacht aan de uitkomsten besteed.

Zomervakantie 1Vorige poll over lengte zomervakantie
De vorige poll 'Het kabinet heeft ingestemd met een kortere zomervakantie. Hoe denkt u daarover?' is ruim 160 keer ingevuld. Maar liefst 83% is het oneens met een kortere zomervakantie en vindt dat het kabinet aan de rechten tornt. 10% vindt een kortere vakantie prima en de overigen maakt het niet uit.

Het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur is uw vertegenwoordiging. We horen dan ook graag hoe docenten over zaken denken. In de linkerkolom van de hoofdpagina van docenten vindt u regelmatig een nieuwe peiling.

Wilt u ook uw mening geven of bent u benieuwd naar de mening van uw collega's? Vul dan de poll in!