nieuws

Infra op uw school

20 juni 2011

Op de Landelijke Dag hebben de infra pilot scholen op de bedrijvenmarkt voorlichting gegeven over 'infra op het vmbo'. Laat het ons weten als u naar aanleidng van uw bezoek enthousiast geworden bent en meer informatie wilt. De projectleider of een van de pilot scholen informeert u graag verder.

Logo infra op het vmboRini Aleman, een van de pilotdocenten zegt: 'Ik heb de reacties van de scholen erg positief ervaren en ik hoop dat het hier niet bij blijft. Diverse scholen en collega's waren erg enthousiast over infra. Ik verzoek scholen en collega's zich te melden die op de Landelijke Dag geinteresseerd waren en meer informatie willen hebben.'

Inmiddels is op de vmbo scholen al aardig wat praktijkervaring opgedaan met het aanbieden van infra in het Bouwtechnieklokaal. Daaruit blijkt dat de benodigde materialen in de vorm van een zandbak, materialen en gereedschappen al voor een groot deel voorhanden zijn. Bedrijven of samenwerkingsverbanden in de infra willen bovendien graag ondersteunen waar het u aan spullen of kennis ontbreekt. Uiteraard krijgt u ook vanuit het project alle benodigde medewerking.Infra Noordik 2011 - 2

Op de Landelijke Dag zijn leermiddelen, zoals bronnenboeken, werkboeken, toetsen en eindexamens getoond. Op verzoek zijn (delen hiervan) beschikbaar. Ook de docenten van de pilotscholen ontvangen u graag.

Mocht u meer informatie wensen, dan horen we dat graag. U kunt daarvoor een mail sturen aan de projectleider Cor de Ridder.