nieuws

Landelijke Dag 2011 foto's e.d.

15 juni 2011

Onder de button fotogalerij in de linkerkolom staat een foto-impressie van de Landelijke Dag 2011. De foto's zijn te downloaden in hoge resolutie en als e-card te verzenden.

LD_2011_6_afsluiting_06


PSO box techniek coverPresentaties workshops 

Loopbaanorientatie en de nieuwe PSO box
De presentatie van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur over loopbaanoriëntatie en PSO is uitstekend te gebruiken om binnen school aandacht te besteden aan de opzet van LOB en hoe de nieuwe PSO box daarin past. De presentatie, gegeven door Cor de Ridder en Leen Prins, kunt u hier downloaden. 


Stands

CAAP en Solid Edge
Op de Landelijke Dag was ook Solid Edge reseller CAAP uit Leusden vertegenwoordigd met een eigen stand. In een tot klein theater omgebouwde stand demonstreerde CAAP met name de mogelijkheden van Solid Edge 2D-tekenen. Ook werd aandacht besteed aan de nieuwste mogelijkheden binnen Solid Edge.LD 2011 caap

Aansluitend op het thema van de dag: “Blijf in beweging” liet CAAP zien dat ook het CAD software pakket Solid Edge in beweging is. De gebruiksvriendelijkheid van Solid Edge op 2D-gebied wordt alleen maar aantrekkelijker voor het onderwijs en dat brengt CAAP tot uiting in haar lesmateriaal. CAAP heeft vele enthousiaste reacties ontvangen en ook het door CAAP ontwikkelde handboek werd door menigeen gewaardeerd en besteld.

Voor het cursusboek kunt u gebruik maken van de gratis 2D versie van Solid Edge. CAAP heeft met een ander Platform al enige tijd een contract waarbij vmbo scholen tegen een aantrekkelijke prijs gebruik kunnen maken van de 3D versie van CAD software Solid Edge en het door CAAP ontwikkelde lesmateriaal. Indien u er belang aan hecht dat het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur ook zo'n contract met CAAP afsluit, neem dan contact op met uw regiocoördinator (gegevens).