nieuws

BWI ballonnen in de maak

8 september 2011

De BWI-ballon is het nieuwe voorlichtingsmiddel voor de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur. Met de ballon kunt u de afdeling presenteren als de wereld van morgen, waaraan iedereen een bijdrage kan leveren! In week 38 en 39 worden de ballonnen uitgeleverd.BWI ballon naaiwerk 3

Aan de productie van de ballonnen is de afgelopen weken druk gewerkt. Binnenkort zijn ze klaar en worden uitgeleverd aan de 40 scholen die de ballon besteld hebben. In een brief worden zij nader geinformeerd over de levering tussen 19 en 30 september.

Het Platform heeft een aantal ballonnen extra laten maken. Heeft u nog niet besteld en wilt u de ballon nog voor de open dagen in huis hebben (op = op), lees dan verder onder de foto's.

Meer informatie

  • Meer informatie over de BWI-ballon staat onder de button 'BWI-promotie' in de linkerkolom.
  • De handleiding bij de BWI-ballon is te downloaden als schoolbeheerder onder 'downloads' in de e-learning portal.

 BWI ballon naaiwerk 1

BWI ballon naaiwerk 2

BWI ballon naaiwerk 4

Bestellen

  • Scholen die de ballon nog niet besteld hebben, kunnen dit nog steeds doen onder de button 'bestellen' in de linkerkolom. De kosten bedragen € 300 voor lidscholen voor het eerste exemplaar. Voor meerdere exemplaren en bestellingen door niet-lidscholen en derden wordt de kostprijs van 1500 euro in rekening gebracht.
  • Kijk voor meer informatie over de BWI-ballon onder de button 'BWI-promotie' in de linkerkolom.
  • De handleiding bij de BWI-ballon is te downloaden als schoolbeheerder onder 'downloads' in de e-learning portal.