nieuws

Rode loper dagen Gerretsen Wijhe

23 juni 2011

Gerretsen Wijhe organiseert ter ere van haar 25 jarig bestaan open dagen van 29 september tot 1 oktober. Voor docenten en leidinggevenden wordt op woensdag 28 September 2011 een scholingsdag aangeboden.

Voor geinteresseerde docenten zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Geef u snel op!!

Persbericht over dit evenement.Gerretsen Wijhe rode loper dagen

'' 25 jaar Gerretsen Wijhe vinden wij een mijlpaal om even serieus bij stil te staan! Dit in het bijzonder omdat we beseffen dat dit vooral dankzij onze klanten en relaties mogelijk gemaakt is. Tijdens de ‘Rode Loper Dagen’ van donderdag 29 september tot en met zaterdag 1 oktober 2011 draait het dan ook om U! Niet alleen blikken we graag met u terug op de afgelopen jaren, maar belangrijker nog, ‘kijken we met u vooruit’ naar wat de toekomst ons brengen zal!

De ‘Rode loper Dagen’  staan in het teken van de nieuwste technieken op het gebied van Machinale Houtbewerking in de breedste zin van het woord. Samen met onze leveranciers zullen wij deze in een zeer feestelijke setting aan u presenteren.

Daarnaast organiseren wij speciaal voor leidinggevenden en docenten Bouwen, Wonen en Interieur een scholingsdag op woensdag 28 September 2011. In overleg met het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur is een interessant programma opgesteld. U zult in de vorm van workshops de volgende onderwerpen aangeboden krijgen:

  • Elektronische verstellingen en besturingssystemen voor standaard houtbewerkingsmachines
  • Houtstof, stofafzuiging en ATEX in praktijklokalen
  • Snijgereedschappen; richtlijnen en K.V.T.

Aangezien we uitgaan van grote belangstelling voor deze dag willen we het programma draaien in een ochtend- en een middagsetting.

U kunt zich voor deze dag via (gerretsen.nl) aanmelden. Daarbij kunt U een voorkeur aangeven of u wilt worden ingedeeld in het ochtend- of middaggedeelte. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Per mail ontvangt u vervolgens een bevestiging van uw aanmelding met daarbij het programma.

Wij hebben de loper voor u uitgelegd en kijken uit naar uw komst! ''