nieuws

Zilveren oorkonde ‘Skyline’-stand

11 december 2009

De grote beursstand ‘The Skyline is Yours’ heeft een zilveren oorkonde gekregen tijdens de uitreiking van de Expo Jaarprijs. De beursstand heeft de afgelopen twee jaar op onderwijsbeurzen gestaan om jongeren te informeren over en te interesseren voor een opleiding in de bouw- en infrasector.  

Skyline grote stand

Door virtual touch technieken krijgen jongeren in korte tijd een breed scala aan werkgebieden te zien. Op theskylineisyours.nl kunnen ze zich daarna verder oriënteren op een loopbaan in de bouw en infra. De vakjury roemde deze moderne middelen en het totaal nieuwe concept.

Skyline stand taart GielissenDe Skyline beursstand is geinspireerd op de stand van het Platform vmbo Bouwtechniek. Daarom waren bij de prijsuitreiking ook medewerkers van het Platform aanwezig. De stand is gebouwd door Gielissen, die de volgende dag een taart stuurde om te feliciteren. Graag wilden we de docenten ook mee laten genieten van de taart, maar bewaren tot de regiobijeenkomsten leek ons niet erg raadzaam.

De komende tijd is de stand te bewonderen - en de virtuele technieken te bedienen - op de Onderwijsbeurs West-Nederland op 29 en 30 januari in de EXPO Rijswijk.