nieuws

Cito zoekt (oud)-docenten schilderen en fijnhout

19 februari 2011

BEN JIJ GOED IN HET STELLEN VAN DE JUISTE VRAGEN?

Cito logoBen jij een creatieve en vakbekwame docent, die graag met de vakinhoud en toetsing bezig is? Dan is meewerken aan de constructie van de centrale examens misschien wel iets voor jou.

Cito zoekt docenten of oud-docenten die vanaf 1 augustus 2011 beschikbaar zijn voor de constructie van de volgende vakexamens:

  • bouwtechniek schilderen BB / KB
  • bouwtechniek fijnhoutbewerken BB/KB

Je werkt mee aan het maken van de centrale examens. De constructie van de opgaven kun je grotendeels thuis doen, op basis van een verstrekte opdracht. De omvang van de opdracht verschilt per vak. Veelal zal de opdracht enkele uren per week in beslag nemen.

Profiel
Je bent als docent werkzaam of werkzaam geweest in het vmbo en je hebt recente ervaring met examenklassen. Je beschikt over gedegen vakkennis en hebt ervaring met Word. Docenten die meewerken aan een schoolboekmethode komen niet in aanmerking voor de opdracht.

Meer informatie
Wil je meer weten? Kijk dan op cito.nl of neem contact op met Elise van Dijk of Maaike Jansen op telefoonnummer 026 - 352 10 50.

Interesse?
Als je geinteresseerd bent, stuur dan een reactie met korte motivering en curriculum vitae vóór 21 maart aan maaike.jansen@cito.nl