nieuws

Bestellen BWI ballon

23 maart 2011

Binnenkort gaat het Platform Bouwen, Wonen en Interieur de BWI-ballon bestellen bij de leverancier. Wilt u gegarandeerd de ballon kort na de zomervakantie in huis hebben, bestel dan zo spoedig mogelijk. Elke lidschool kan de BWI-ballon bestellen tegen het sterk gereduceerde tarief van 300 euro.

BWI-ballonWie gegarandeerd het volgend schooljaar op de open dagen dit prachtige voorlichtingsmiddel wil hebben staan, kan die NU nog bestellen. De kosten voor de BWI-ballon bedragen 300 euro; dat is slechts 20% van de werkelijke kosten. Elke lidschool kan 1 ballon bestellen, meerdere exemplaren worden tegen de kostprijs van 1500 euro uitgeleverd. Deze kosten worden ook in rekening gebracht aan scholen die geen lid zijn van het Platform of derden. De ballon wordt geleverd ruim voor de open dagen van schooljaar 2011 - 2012.

Dankzij de financiële en inhoudelijke bijdragen van de Kenniscentra en fondsen in het BouwHoutcluster, is het Platform erin geslaagd deze unieke uitwerking voor voorlichtingsmomenten, tegen zeer lage kosten aan te bieden aan lidscholen. Doe er uw voordeel mee!

Bestellen en meer informatie

  • U kunt de BWI-ballon bestellen onder de button 'bestellen' in de linkerkolom voor 300 euro. Voor meerdere exemplaren en bestellingen door niet-lidscholen wordt de kostprijs van 1500 euro in rekening gebracht.
  • Meer informatie over de BWI-ballon staat onder de button 'BWI-promotie' in de linkerkolom.
  • De handleiding bij de BWI-ballon is te downloaden als schoolbeheerder onder 'downloads' in de e-learning portal.