nieuws

Website in BWI stijl

4 maart 2011

Bouwen, Wonen en Interieur is de nieuwe naam voor Bouwtechniek. Ook de website is nu aangepast aan de frisse nieuwe uitstraling. De website van het Platform voor de afdeling BWI is alweer bijna vijf jaar in de lucht en geniet een grote bekendheid onder docenten en leerlingen. Leerlingen zijn met name op zoek naar informatie over werken in de sector.

Website BWI home

Op de Landelijke Dag en de regiobijeenkomsten heeft het Platform veel aandacht besteed aan het nieuwe Bouwen, Wonen en Interieur. Met beeldmerk, vormgeving en inspiratie voor docenten om te kiezen voor een naam en uitstraling die jongeren aanspreekt. Met behulp van stickers, een nieuwe brochure en de BWI - ballon worden jongeren gestimuleerd om te kijken of de sector bij hen past.

Daar kan de website, het belangrijkste communicatiemiddel, natuurlijk niet bij achterblijven. Na een technische voorbereiding is de gerestylde site nu online! De communicatiewerkgroep is erg enthousiast over het nieuwe ontwerp.

In de loop van dit jaar wordt de beroepeninformatie geactualiseerd en informatie over het vmbo en het derde en vierde leerjaar in de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur geplaatst.

We willen iedereen die meegewerkt heeft aan de nieuwe site en toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun foto van harte bedanken! We hopen dat u over de nieuwe site net zo enthousiast bent als wij.