nieuws

Week van het Ambacht

18 maart 2011

Van 8 tot en met 16 april vindt de de Week van het Ambacht plaats. Door heel Nederland worden events georganiseerd: een beursachtige omgeving waar je kennis kunt maken met ambachtelijke beroepen.

Week van het Ambacht

De ambachtelijke beroepen staan volop in de schijnwerpers bij diverse evenementen in het land. Via presentaties, workshops en demonstraties krijg je op een leuke manier informatie over de vele ambachtelijke beroepen. Daarnaast wordt het magazine ’Passie voor Ambachten’ op alle locaties verspreid.

De Week van het Ambacht 2011 is voor jou dé ideale gelegenheid om te ontdekken hoe modern, creatief en veelzijdig ambachtelijke beroepen zijn. In een ambachtelijk beroep werk je met passie en maak je met hoofd, hart én handen het verschil! Ambachtelijke beroepen zijn bovendien een belangrijk onderdeel van de Nederlandse economie. Als je kiest voor een ambachtelijk beroep (en een opleiding) kies je voor een kansrijke toekomst. Er is altijd werk in deze sector.

Ambachtelijk opgeleide vakmensen zijn zeer gewild. De ambachtseconomie biedt bovendien goede mogelijkheden voor mensen die ‘voor zichzelf’ willen beginnen. Kortom, de Week van het Ambacht kan de deur openen naar een nieuwe, dynamische wereld. Uiteraard zien wij ook jouw komst graag tegemoet. Kom, kijk en beleef het mee!

Kijk op www.weekvanhetambacht.nl voor meer informatie en bezoek een event!

De week van het Ambacht wordt georganiseerd door het HBA en UWV WERKbedrijf met Servicepunt Ambachten waarin het Bedrijfschap Afbouw participeert.